• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
4 Portii

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente pentru marinadă

  • 2 lingurițe de garam masala
  • 1 linguriță de Curcuma
  • 5 cm ghimbir ras
  • 1 linguriță de chimen
  • 750g de piept de pui
  • 150g iaurt
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1/2 ardei iute măcinat
  • 2 căței de usturoi

Ingrediente pentru sos

  • 1 lingură de zahăr
  • 2 lingurițe de sare
  • 30g de unt
  • 400g de roșii pasate
  • 250ml de smântână

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Preparare

  • 1Tăiem pieptul de pui în cuburi de cca. 5 cm x 5 cm. Amestecăm ingredientele pentru marinadă într-un castron mai mare, împreună cu puiul tăiat cuburi. Marinăm cel puțin 3 ore, de preferat peste noapte.
  • 2Topim untul într-o tigaie mare, la foc mare. Scoatem carnea din marinadă, dar nu o ștergem, și o punem în tigaie, în unt topit.
  • 3Prăjim puiul în tigaie până este gata - durează aproximativ 3 minute.
  • 4Când puiul este gata, adăugăm în tigaie roșiile zdrobite, smântâna, zahărul și sarea. Amestecăm și dăm focul mai mic. Lăsăm totul să fiarbă 20 de minute.
  • 5După 20 de minute, gustăm sosul și adăugăm sare dacă este necesar. Se ornează cu coriandru proaspăt.
  • 6Se servește cu orez Basmati sau cu pâine Naan indiană.

Ingrediente pentru marinadă

Ingrediente pentru sos