Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente

  • făină pentru rulare
  • Pesmet
  • Sare după gust
  • 40 g brânză Comté
  • 2 felii de șuncă
  • ouă pentru rulare
  • Unt rafinat pentru prăjire

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Preparare

  • 1
    Dezosăm carnea și îndepărtăm articulațiile.
  • 2
    Tăiem brânza în jumătate și învelim fiecare bucată într-o felie de șuncă.
  • 3
    Tăiem pieptul de pui pe lungime. Inserăm șunca și brânza și presăm carnea astfel încât pachețelul să rămână complet acoperit.
  • 4
    Sărăm carnea pe ambele părți și o dăm prin făină, ou și pesmet.
  • 5
    Se prăjește pe jumătate înmuiat în unt fierbinte, la foc mic, până devine rumen, pe ambele părți. În timpul prăjirii se ia unt din tigaie și se pune peste carne până când aceasta se rumenește.
Sezamo

Ingrediente

făină pentru rulare