2 Portii
Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- făină pentru rulare
- Pesmet
- Sare după gust
- 40 g brânză Comté
- 2 felii de șuncă
- ouă pentru rulare
- Unt rafinat pentru prăjire
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Preparare
- 1Dezosăm carnea și îndepărtăm articulațiile.
- 2Tăiem brânza în jumătate și învelim fiecare bucată într-o felie de șuncă.
- 3Tăiem pieptul de pui pe lungime. Inserăm șunca și brânza și presăm carnea astfel încât pachețelul să rămână complet acoperit.
- 4Sărăm carnea pe ambele părți și o dăm prin făină, ou și pesmet.
- 5Se prăjește pe jumătate înmuiat în unt fierbinte, la foc mic, până devine rumen, pe ambele părți. În timpul prăjirii se ia unt din tigaie și se pune peste carne până când aceasta se rumenește.