2 Portii
Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- 30g de curry pasta
- 3 linguri de ulei de floarea soarelui
- Sare după gust
- 100g de piept de pui
- 50g salată eisberg
- Zeama de la ½ lămâie
- 50g roșii tăiate felii
- 50 g ceapă tăiată felii
- 1/2 mango
- 50g de iaurt
- 8 - 10 frunzulițe de mentă
- Crutoane din 2 rulouri
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Preparare
- 1Tăiem puiul cubulețe și îl punem la marinat într-un castron, cu pastă Tandoori, timp de 15 minute. Apoi îl prăjim în 2 linguri de ulei până când este făcut complet.
- 2Pentru prepararea dressingului de iaurt tăiem frunzele de mentă mărunt și le adăugăm în iaurt, punem sare si amestecam bine.
- 3Într-un alt vas, amestecăm mixul de salată cu ceapa, roșiile, mango si asezonam cu uleiul rămas si cu puțină sare.
- 4Adăugăm în salată puiul prăjit și zeama de la o lămâie.
- 5Tăiem rulourile cubulețe și le prăjim în puțin ulei până devin aurii.
- 6Dressingul de iaurt și crutoanele pot fi servite pentru decorarea salatei sau ca garnitură.