• Descoperă catalogul nostru de Crăciun!🎄
    Aici vei găsi toată inspirația de care ai nevoie în perioada sărbătorilor.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 4 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Livrare

Coș

6 PorțiiNou

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente pentru chifle

  • 9g de Drodjie
  • 70g Lapte
  • 290g de Făină
  • 20g de Zahăr
  • 7g de Sare
  • 100g de Cartof
  • 1 Ou

Ingrediente pentru sos

  • 2 Ouă
  • 2 lingurițe de Muștar
  • 15ml de Zeamă de lămâie
  • Ulei pentru consistență
  • 100g de Bacon

Ingrediente pentru carne

  • Carne de vită pentru burger
  • Brânză felii

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Instrucțiuni pentru chifle

  • 1 50g făină albă tip 000
  • 250g apă la temperatura camerei (grame, nu mililitri)
  • 3Jumătate de gram de drojdie proaspătă (adică o bilă de mărimea unui bob de mazăre)
  • 4Amestecăm ingredientele, până obținem o pastă, după care acoperim cu un capac și lăsăm totul la dospit timp de o oră la temperatura camerei.
  • 5După o oră, trecem la aluat
  • 6Pre-aluatul pe care l-am avut la dospit.
  • 7 8g drojdie proaspătă
  • 870g lapte la temperatura camerei (grame, nu mililitri)
  • 9240g făină tip 000
  • 1020g zahăr
  • 117g sare
  • 12100g cartof fiert și dat printr-o sită (cartoful meu a avut 100g crud, posibil ca după fierbere să își schimbe puțin gramajul, dar important e sa aibă 100g când e crud și fără coajă)
  • 13Un ou
  • 14Am frământat cu mixerul toată compoziția timp de 3 minute, apoi am adăugat și 30g de unt la temperatura camerei. Am mai mixat aluatul încă 2 minute, l-am acoperit și l-am lăsat să crească timp de o oră, la loc călduț.
  • 15Am aplatizat chiflele, le-am acoperit cu prosopul de bucătărie și le-am mai lăsat să crească timp de 30 de minute la loc călduț.
  • 16Le-am băgat la cuptor la 180°C pt 18-20 de minute (până chiflele au prins o culoare auriu-maronie) și le-am uns cu unt topit pe toate părțile după ce le-am scos din cuptor.

Instrucțiuni pentru sos

  • 1Bacon prăjit și mărunțit.
  • 2Maioneză de casă făcută din 2 gălbenușuri de ou, muștar, zeamă de lămâie și ulei.
  • 3Adăugăm ketchup
  • 4Chives
  • 5Lăsăm sosul la rece.

Instrucțiuni pentru patty

  • 1Carne de vită transformată într-o bilă și aplatizată în tigaie/ pe grătar.
  • 2Deasupra cărnii, în timp ce se prăjește, adăugăm o felie de brânză.
Tip
Urmărește videoul pentru rețeta completă: https://www.instagram.com/p/DCg902xIxGW/
Cătălina Radu
Cătălina este o cunoscută creatoare de conținut ce pregătește rețete delicioase de la 0 cu multă pasiune și un strop de estetică în tot ceea ce face.

Ingrediente pentru chifle

Ingrediente pentru sos

Ingrediente pentru carne