4 Porții
Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- Ciocolată
- Aluat pentru Kataif
- Cremă de fistic
- Unt
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Instrucțiuni
- 1Primul pas este să aducem blatul de kataif la temperatura camerei, fără a-l scoate din ambalaj.
- 2După care, scoatem ciocolata și să o punem într-o pungă rezistentă la temperaturi. Punem punga cu ciocolată într-un bol cu apă caldă.
- 3În timp ce topim ciocolata, mărunțim aluatul pentru kataif.
- 4Într-o tigaie încinsă topim unt și punem kataiful la rumenit.
- 5După ce s-a rumenit kataiful, îl scoatem și îl amestecăm cu crema de fistic până ce acestea se omogenizează.
- 6După ce am topit ciocolata, punem un prim strat într-o formă de silicon.
- 7Peste primul strat punem umplutura cu fistic și kataif
- 8Acoperim primul strat și umplutura cu ciocolată.
- 9Lăsăm totul la frigider timp de 30 de minute - 1 oră.
Tip
Poți folosi orice fel de ciocolată dorești.
Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!