1 Portie
Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- Ulei de măsline
- Sare după gust
- Piper după gust
- 1 felie de cotlet de porc
Pentru servire
- Pâine cu maia
- hrean
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Preparare
- 1Scoatem carnea din frigider cu cel puțin 2 ore înainte de a o frige pe grătar ca să ajungă la temperatura camerei.
- 2Ungem cotletele cu puțin ulei pe ambele părți. Frăgezim și adăugăm piper.
- 3Lăsăm pe grătar timp de 5 până la 10 minute pe fiecare parte, în funcție de cât de fierbinte este grătarul dumneavoastră și de modul în care doriți să gătiți carnea.
- 4Cotletele se servesc cu pâine proaspătă și hrean ras.