
Kitchin
Kitchin Jasmine Rice 4x100g
400 gDelivery within 3 hours
please contact customer support for the exact information
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Orez Jasmine in pungute individuale: modalitatea rapida si usoara de a te bucura de orez parfumat si delicios.
Orezul Jasmine este un tip de orez cu bob lung, care este cunoscut pentru aroma sa parfumata si delicioasa. Este o alegere populara pentru bucataria thailandeza si vietnameza, dar poate fi folosita si in alte bucatarii, cum ar fi bucataria indiana si cea chineza.
Orezul Jasmine in pungi de gatit individuale este o modalitate convenabila si usoara de a te bucura de acest orez delicios. Saculetii sunt pre-masurati, asa ca nu este nevoie sa va faceti griji daca adaugati prea multa sau prea putina apa. Pungile au si un filtru incorporat care prinde amidonul si impiedica orezul sa devina lipicios.
Pentru gatitul acestui produs, pur si simplu trebuie sa punteti o oala cu apa la fiert. Adaugati punga nedeschisa de orez in apa clocotita si reduceti focul la mic. Acoperiti oala si fierbeti timp de 10-12 minute sau pana cand orezul este fiert. Luati oala de pe foc si lasati-o sa stea, acoperita, timp de 5 minute inainte de servire.
Iata cateva dintre beneficiile orezului Jasmine in pungute individuale:
- comoditate: este extrem de convenabil de utilizat. Nu este nevoie să masurati orezul sau apa.
- consistenta: se gateste uniform si constant, astfel incat sa fii sigur ca orezul tau va fi perfect de fiecare data.
- aroma: orezul isi pastreaza aroma si textura mai bine decat metodele traditionale de gatit.
- nutritie: orezul jasmine in pungute este la fel de hranitor ca orezul jasmine obisnuit.
Mod de utilizare
Folositi o oala mare cu apa, astfel incat punguta sa aiba spatiu suficient.
Nu supraaglomerati oala. Daca gatiti mai multe pungi de orez, utilizati o oala separata pentru fiecare punga.
Nu amestecati orezul in timp ce se gateste. Acest lucru poate elibera amidon si poate face orezul lipicios.
Aveti grija cand deschideti punga cu orez, deoarece aburul poate fi fierbinte.
- Clatiti punga cu orez si puneti-o in apa cu sare (1 sac/1 litru de apa).
- Gatiti, acoperit, la foc mic, timp de 14-16 minute, pana ce orezul este fraged.
- Scoateti punga si lasati excesul de apa sa se scurga. Apoi rupeti sau taiati punga din partea de sus si serviti orezul.
Despre KITCHIN
Nivel ridicat de calitate si pret mic, aceasta este KITCHIN, marca noastra privata. Cumpararea de produse de inalta calitate pentru gatit nu inseamna neaparat ca va va perturba bugetul. Marca Kitchin nu este orice alta marca de marfuri, este un exemplu de succes.
Ati auzit despre celelalte marci private ale noastre Miil, Sutcha, Moddia, Ubomi si Yutto? Toti sunt membri ai unei familii cu un raport excelent calitate-pret. Alegand aceste marci cumperi produse de calitate la preturi avantajoase! Economisiti bugetul familiei. cu marcile noastre!
Despre producator
Compania Lagris a fost fondata in 1991 ca o afacere de familie care se ocupa de culturi agricole. In 2002, a devenit parte a grupului croat Podravka. In acest timp, ea a castigat o experienta bogata, numeroase premii pentru calitatea si designul produselor si, mai presus de toate, increderea si loialitatea clientilor sai.
In 2002, compania a devenit parte a grupului croat Podravka. Cu acest pas, si-a extins nu numai portofoliul de produse, ci si posibilitatile de export. In 2005, compania si-a schimbat denumirea comerciala in Podravka - Lagris as, incheindu-si incorporarea sub societatea-mama Podravka Koprivnica.
Mod de depozitare
Depozitati la loc uscat si racoros.
Producator
Podravka – Lagris as
Dolní Lhota 39
763 23 Dolní Lhota
Republica Ceha
orez (Oryza sativa L)
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1470 kJ/352 kCal |
Fats | 0.5 g |
including saturated fatty acids | 0.1 g |
Carbohydrates | 78 g |
including sugars | 0.5 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 0.01 g |
Fibre | 0.6 g |
Allergens
May contain traces of: |
Cereale care contin gluten |
Oua |
Lapte |