2 Portii
Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- 60ml de ulei de măsline
- ½ linguriță de oțet din vin roșu
- Piper după gust
- Sare după gust
- 2 felii mari de pâine
- 400g de roșii
- 10 g ceapă roșie decojită
- 30 g Parmezan tăiat subțire
- 1 cățel de usturoi decojit
- 5 frunze mari de busuioc
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Preparare
- 1Tăiați fin ceapa. Rupeți busuiocul în bucăți mai mici.
- 2Aruncați miezul roșiilor și tăiați pulpa în cubulețe cu o margine de 0,5 cm. Puneți roșiile într-un castron, adăugați ceapă, sare, piper, busuioc, oțet și ulei de măsline și amestecați.
- 3Într-o tigaie, la foc mediu, coaceți pâinea până când ambele părți capătă o nuanță aurie. Când sunt încă calde, presărați deasupra un cățel de usturoi și apoi adăugați amestecul de roșii și Parmezanul ras.