• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
4 Portii

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente

  • 40 pișcoturi de șampanie
  • 5 linguri de zahăr
  • Cacao pudră
  • 5 ouă
  • 500g de mascarpone
  • 2 linguri de Amaretto (lichior italian)
  • 2 cești de cafea

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Preparare

  • 1Bateți gălbenușurile și zahărul până când amestecul capătă culoarea albă, apoi amestecați cu mascarpone.
  • 2Bateți albușurile separat și adăugați-le încet în amestec.
  • 3Turnați cafeaua cu amaretto rece într-un castron și înmuiați rapid pișcoturile în lichid. Tapetați fundul vasului cu jumătate din cantitatea de pișcoturi, așezați un strat din jumătate din cantitatea de mascarpone deasupra și acoperiți, din nou, cu un strat de pișcoturi. Ultimul strat va fi crema. Lăsați la frigider pentru cel puțin 3 ore (la modul ideal, 12 ore).
  • 4Se presară cacao înainte de servire.

Recomandare

  • 1Aveți nevoie de un recipient de 17 × 20 cm. Tiramisu poate fi preparat și în pahare, ca porție individuală. Putem pune o parte din cremă într-un poche cu duză și putem să o folosim la decorarea desertului, ca în fotografie.

Ingrediente