4 Portii
Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- 2 linguri de pastă de susan
- ½ linguriță de sare
- 1 vârf de linguriță de piper măcinat
- 2 vinete a câte 450 g
- 1 lingură de suc de lămâie
- 1 cățel de usturoi
- 1 lingură de ulei de măsline
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Preparare
- 1Se încălzește cuptorul la 180°C.
- 2Punem vinetele pe o tavă, în cuptorul preîncălzit, și le coacem 40 minute. Apoi le tăiem longitudinal, scoatem cu grijă pulpa cu o lingură și o lăsăm să se răcească. Tăiem pulpa mărunt și o punem într-un castron.
- 3Adăugăm și celelalte ingrediente și amestecăm bine.
Recomandare
- 1În loc de pastă de susan putem pune în farfurie 2 lingurițe de maioneză. Acestea vor da un gust deosebit acestei mâncări interesante.