4 Portii
Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- 6 linguri de ulei de floarea soarelui
- Piper după gust
- Sare după gust
- 4 bucăți file de piept de pui
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Preparare
- 1Se încălzește cuptorul la 180°C.
- 2Asezonăm pieptul de pui cu sare și piper, pe ambele părți.
- 3Într-o tigaie mai mare, încălzim uleiul și prăjim mai întâi carnea în el, la foc mare, cu pielița cu fața în jos, aproximativ 4 minute. În timpul prăjirii, apăsăm ușor carnea pe fundul tăvii, cu o lingură de lemn, ca pielița să se coacă uniform. Reducem focul la jumătate, întoarcem carnea pe cealaltă parte și o coacem 3 minute până devine aurie. Apoi o așezăm pe o tavă de copt și băgăm la cuptor pentru 8 minute.
- 4Când este gata carnea, o transferăm pe un tocător și o lăsăm acolo 6 minute. Se taie apoi felii și se servește imediat.