Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente pentru aripioarele de pui

  • 2 linguri de oțet balsamic
  • 1 linguriță boia dulce
  • Făină pentru rulare
  • Ulei vegetal pentru prăjire
  • Puțină sare
  • Puțin piper
  • 750g aripioare de pui 

Ingrediente pentru cruditățile cu smântână

  • Sare după gust
  • Piper după gust
  • 2 tulpini de țelină lungi de 10 cm
  • 2 morcovi mai mici
  • ½ cățel de usturoi
  • 200g Smântână
  • O rădăcină de ridiche de 10 cm

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Prepararea aripioarelor de pui

  • 1
    Tăiem aripioarele de pui la încheietură și lăsăm restul.
  • 2
    Amestecăm într-un vas oțetul balsamic, paprica dulce, sarea și piperul, adăugăm aripioarele pregătite, amestecăm și lăsăm deoparte.
  • 3
    Turnăm într-o cratiță ulei din abundență și lăsăm să se încingă până la 160°C.
  • 4
    Dăm aripioarele prin făină albă și scuturăm excesul de făină. Le prăjim în baie de ulei până când se rumenesc, timp de aproximativ 15 minute. Scoatem aripioarele prăjite din ulei și le punem pe un șervețel de bucătărie ca să se scurgă.

Ingrediente pentru cruditățile cu smântână

  • 1
    Curățăm tulpinile de țelină și le tăiem pe lungime, în 4 bucăți.
  • 2
    Spălăm ridichea și morcovii și le tăiem la dimensiunea tulpinilor de țelină.
  • 3
    Adăugăm usturoiul și-l amestecăm cu smântâna și arpagicul. Adăugăm sare și piper după gust.
Sezamo

Ingrediente pentru aripioarele de pui

Ingrediente pentru cruditățile cu smântână