4 Portii
Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- 500g penne
- 4 linguri de ulei de măsline
- 2 linguri de pătrunjel
- 40g de sare
- 250g mușchi de porc sau cotlet fără os
- 1 crenguță de cimbru
- 130g pulpă ardei roșu
- 160g zucchini
- 4 căței de usturoi
- 2 linguri Parmezan ras
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Preparare
- 1Fierbem pastele într-o cantitate mare de apă, cu 40 g de sare la un litru de apă, le scurgem și lăsăm deoparte 100 ml din apa de pe paste.
- 2Tăiem carnea pe lungime, în felii groase de 0,5 cm, și apoi în cuburi de 0,5 × 0,5 cm.
- 3Tăiem baconul cubulețe, adăugăm carnea, cimbrul zdrobit și sarea și amestecăm bine.
- 4Tăiem ardeiul în cubulețe de 0,5 × 0,5 cm.
- 5Scoatem pulpa din zucchini, aruncăm semințele și o tăiem în cubulețe de 0,5 × 0,5 cm.
- 6Curățăm usturoiul și îl tăiem mărunt.
- 7Punem într-o tigaie uleiul și lăsăm să se încingă la foc mare, adăugăm amestecul cu carne și îl distribuim cu grija pe toata suprafața tigăii. Lăsăm la foc 2 minute. Amestecam des.
- 8Adăugăm piperul și zucchini și lăsăm la foc 1 minut.
- 9Adăugăm usturoiul, îl lăsăm să se prăjească, adăugăm 100 ml din apa de pe paste și lăsăm să fiarbă 1 minut.
- 10Amestecăm cu pastele fierte. Luăm de pe foc, adăugăm Parmezanul ras și pătrunjelul si amestecăm.
Recomandare
- 1Puteți folosi cotlet de porc dezosat în loc de mușchi de porc.