Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente

  • 500g penne
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 2 linguri de pătrunjel
  • 40g de sare
  • 250g mușchi de porc sau cotlet fără os
  • 1 crenguță de cimbru
  • 130g pulpă ardei roșu
  • 160g zucchini
  • 4 căței de usturoi
  • 2 linguri Parmezan ras

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Preparare

  • 1
    Fierbem pastele într-o cantitate mare de apă, cu 40 g de sare la un litru de apă, le scurgem și lăsăm deoparte 100 ml din apa de pe paste.
  • 2
    Tăiem carnea pe lungime, în felii groase de 0,5 cm, și apoi în cuburi de 0,5 × 0,5 cm.
  • 3
    Tăiem baconul cubulețe, adăugăm carnea, cimbrul zdrobit și sarea și amestecăm bine.
  • 4
    Tăiem ardeiul în cubulețe de 0,5 × 0,5 cm.
  • 5
    Scoatem pulpa din zucchini, aruncăm semințele și o tăiem în cubulețe de 0,5 × 0,5 cm.
  • 6
    Curățăm usturoiul și îl tăiem mărunt.
  • 7
    Punem într-o tigaie uleiul și lăsăm să se încingă la foc mare, adăugăm amestecul cu carne și îl distribuim cu grija pe toata suprafața tigăii. Lăsăm la foc 2 minute. Amestecam des.
  • 8
    Adăugăm piperul și zucchini și lăsăm la foc 1 minut.
  • 9
    Adăugăm usturoiul, îl lăsăm să se prăjească, adăugăm 100 ml din apa de pe paste și lăsăm să fiarbă 1 minut.
  • 10
    Amestecăm cu pastele fierte. Luăm de pe foc, adăugăm Parmezanul ras și pătrunjelul si amestecăm.

Recomandare

  • 1
    Puteți folosi cotlet de porc dezosat în loc de mușchi de porc.
Sezamo

Ingrediente