• Descoperă catalogul nostru de Crăciun!🎄
    Aici vei găsi toată inspirația de care ai nevoie în perioada sărbătorilor.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 4 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Livrare

Coș

4 PorțiiNou

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente

  • 300g Făină pentru aluat
  • Un pachet de unt
  • 2 gălbenușuri
  • Esență de vanilie
  • Coajă de lămâie
  • Desert turcesc
  • 160g de zahăr pudră

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Instrucțiuni

  • 1Într-un bol, combinăm 300g de făină, cu zahăr vanilat, un praf de sare, esența de vanilie și coajă de lămâine sau portocală rasă.
  • 2Le amestecăm, iar ulterior punem un pachet de unt, cu minimum 80% grăsim.
  • 3Este recomandat ca această compoziție să fie amestecată cu ajutorul unui robot de bucătărie, pentru a-și păstra frăgezimea ulterior.
  • 4După ce am amestecat totul, adăugăm 1 gălbenuș de ou și maximum 2 linguri de apă și amestecăm din nou.
  • 5După ce totul este omogenizat, transformăm tot aluatul într-o bilă și îl lăsăm la frigider cca. 30 de minute.
  • 6Cât așteptăm, tăiem desertul turcesc în bucățele mai mici.
  • 7Scoatem aluatul de la frigider și îl împărțim în 4 bucăți egale. Fiecare bucată o aplatizăm cu ajutorul unui sucitor, într-o formă circulară.
  • 8Din forma circulară, tăiem fâșii egale, pornind din centru spre exterior.
  • 9La baza fiecărei fâșii de aluat, punem desertul turcesc și începem să rulăm până ce ia forma de cornuleț.
  • 10După ce le scoatem din cuptor, cât sunt încă la temperatură, le trecem prin zahăr pudră.
  • 11Le lăsăm la cuptorul preîncins, cca. 20 de minute la o temperatură de 170 de grade.
Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!

Ingrediente