Delikat

Delikat Baza de mancare cu gust de gaina

400 g
18,69 lei 46,73 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

E simplu sa gasesti inspiratie in bucatarie cand gatesti cu cele mai bune ingrediente. Bucura-te de savoarea desavarsita a gustului de gaina, adaugand putin Delikat Gust de Gaina in retetele tale preferate.
 
Gust de gaina pentru extra savoare

Acasa e mai bine ca nicaieri, pentru ca aici esti inconjurat de tot ce iubesti. Nimic nu se compara cu sentimentul ca esti asteptat cu bratele deschise si cu masa pusa. Oricat de grea ti-ar fi ziua, totul se schimba cand simti mirosul bunatatilor din bucatarie, pregatite cu drag pentru tine. Delikat e gustul bucuriei de a fi impreuna.

Tu stii exact ce sa pui in fiecare preparat pentru a obtine aroma pe care o iubesc toti ai tai. Noi punem tot ce-i mai bun in Delikat Gust de Gaina, ca sa ai la indemana doar ingrediente de calitate. Alegem cele mai bune legume, le uscam natural, adaugam verdeturi, condimente si grasime de pui, totul in proportii ideale, pentru ca tot ce pregatesti sa aiba acea savoarea speciala. In Delikat Gust de Gaina vei gasi morcov, ardei rosu, pastarnac, pudra de telina, radacina de patrunjel, ceapa, patrunjel, leustean, extract de rozmarin si grasime de pui. Forma sa pudra este foarte versatila si usor de folosit, asa ca o poti adauga in orice tip de preparat.

Nu adaugati sare, decat daca este neaparat nevoie.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si aerisit, ferit de razele solare.

Adresa producator-furnizor:

Unilever South Central Europe SA, B-dul Republicii 291, Ploiesti, Romania

: sare iodata, zahar, potentiatori de aroma (monoglutamat de sodiu, inozinat si guanilat disodic), legume (6,5%) (in proportii variabile: morcov, ardei gras rosu, pastarnac , pudra de TELINA, radacina de patrunjel, ceapa), arome (contin ORZ, OU), extract de drojdie, verdeturi (patrunjel (0,4%), leustean), grasime de gaina (0,5%), condimente (piper, curcuma, usturoi), carne deshidratata de gaina (0,05%), colorant (riboflavina), antioxidant (extract de rozmarin). Poate contine: LAPTE si MUSTAR.

Alergeni

Cereale care contin gluten
Oua
Telina
Poate conține urme de:
Lapte
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.