Livrare

Coș

ALBALACT

ALBALACT Smantana 20%

400 g
10,99 lei 27,48 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

ALBALACT Smantana 20%, 400g 

Despre producator

Albalact este o poveste a laptelui si a bogatiei care vine din lucrurile simple.

Albalact este cel mai vechi brand al companiei Albalact (are peste 40 de ani), iar in portofoliul sau s-au regasit de-a lungul timpului lactate proaspete facute dupa retete vechi.

Albalact sigileaza, chiar in numele pe care il poarta, traditia companiei in prelucrarea laptelui si certifica originea naturala a materiei prime, garantand, astfel, naturaletea produselor sale.

Gustul bun si calitatea constanta au transformat smantana si untul Albalact in preferatele romanilor si le-au facut lideri in aceste categorii de piata.

Albalact si-a innoit „hainele” si portofoliul, a venit cu ambalaje si cu produse noi, precum laptele proaspat si lactatele de baut traditionale.

Ne dorim sa oferim produse gustoase, sanatoase si inovatoare, pe placul tuturor celor care cauta zi de zi ceva bun la rafturile din magazine. De aceea, cream mereu branduri si produse noi, cat mai diverse, uneori unice pe piata, intotdeauna din lapte bun si proaspat.

Conditii de depozitare

A se consuma ca atare.
A se pastra intre 2-8°C

Adresa producatorului

Albalact localitatea Oiejdea, comuna Galda de Jos, Judetul Alba, DN1 Km 392+600

smantana pasteurizata 20% grasime, obtinuta din lapte de vaca, proteine din lapte, culturi lactice selectionate

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică852 kJ/203 kCal
Grăsimi20 g
inclusiv acizi grași saturați13 g
Glucide2.9 g
din care zaharuri2.9 g
Proteine2.8 g
Sare0.1 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.