F.lli Parmigiani
F.lli Parmigiani Prosciutto di Parma DOP, maturat
100 gMEDIA DE 16 ZILE DE PROSPEȚIME
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Prosciutto di Parma DOP de inalta calitate, maturat timp de cel putin 24 de luni.
Instructiuni de depozitare:
A se pastra refrigerat la temperaturi intre 0 si 7 grade
Cristale albe pe Prosciutto? - Semn de maturare bine realizata
Tirosina la Prosciutto este un aminoacid care se formează în mod natural în timpul procesului de maturare. Acest aminoacid se cristalizează, dând naștere la mici pete albe sau cristale vizibile pe suprafața sau în interiorul prosciutto-ului.
De ce este un lucru pozitiv:
-
Indicator de calitate și maturare: Prezența cristalelor de tirosină este adesea considerată un semn al unei maturări de lungă durată și bine realizată. Ele indică faptul că șunca a fost supusă unui proces lent și natural de uscare, ceea ce contribuie la dezvoltarea aromelor complexe.
-
Arome mai bogate: Tirosina, alături de alti compuși formați în timpul maturării, contribuie la intensificarea gustului și aromei specifice de prosciutto, ceea ce face produsul mai savuros și de calitate superioară.
-
Percepție pozitivă în rândul consumatorilor: În culturile unde prosciutto-ul este foarte apreciat, prezența acestor cristale este văzută ca un semn al unei alegeri premium, crescând valoarea percepută a produsului.
În concluzie, prezența tirosinei este un indicator al unui prosciutto de calitate, care a fost maturat corect, oferind o experiență gustativă superioară.
Valabilitate
Pulpa de porc, sare
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1108 kJ/266 kCal |
Grăsimi | 18 g |
inclusiv acizi grași saturați | 6.5 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 26 g |
Sare | 5.2 g |
Fibre | g |