Livrare

Coș

F.lli Parmigiani

F.lli Parmigiani Prosciutto di Parma DOP, maturat

100 g

MEDIA DE 16 ZILE DE PROSPEȚIME

25,79 lei 257,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Prosciutto di Parma DOP de inalta calitate, maturat timp de cel putin 24 de luni.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra refrigerat la temperaturi intre 0 si 7 grade

Cristale albe pe Prosciutto? - Semn de maturare bine realizata

Tirosina la Prosciutto este un aminoacid care se formează în mod natural în timpul procesului de maturare. Acest aminoacid se cristalizează, dând naștere la mici pete albe sau cristale vizibile pe suprafața sau în interiorul prosciutto-ului.

De ce este un lucru pozitiv:

  1. Indicator de calitate și maturare: Prezența cristalelor de tirosină este adesea considerată un semn al unei maturări de lungă durată și bine realizată. Ele indică faptul că șunca a fost supusă unui proces lent și natural de uscare, ceea ce contribuie la dezvoltarea aromelor complexe.

  2. Arome mai bogate: Tirosina, alături de alti compuși formați în timpul maturării, contribuie la intensificarea gustului și aromei specifice de prosciutto, ceea ce face produsul mai savuros și de calitate superioară.

  3. Percepție pozitivă în rândul consumatorilor: În culturile unde prosciutto-ul este foarte apreciat, prezența acestor cristale este văzută ca un semn al unei alegeri premium, crescând valoarea percepută a produsului.

În concluzie, prezența tirosinei este un indicator al unui prosciutto de calitate, care a fost maturat corect, oferind o experiență gustativă superioară.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 16 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Pulpa de porc, sare

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1108 kJ/266 kCal
Grăsimi18 g
inclusiv acizi grași saturați6.5 g
Glucide0 g
din care zaharuri0 g
Proteine26 g
Sare5.2 g
Fibre g