Parmareggio
Parmareggio Parmigiano Reggiano maturat 24 luni Vacche Rosse
250 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Parmigiano Reggiano Vacche Rosse este o branza tare, maturata obtinuta din lapte de vaca de la vacile din rasa Reggiana. Vacile din rasa Reggiana sunt rosii, de aici provenind si numele acestui Parmigiano Reggiano. Vacile au inspirat calugarii din regiunea Emilia Romagna acum peste opt secole sa produca Parmigiano Reggiano. Vacile din aceasta rasa dau mai putin lapte decat vacile din rasa Frisona din care se face de obicei in ziua de azi Parmigiano Reggiano, dar in schimb are o calitate si mai buna si concentratia mai mare de grasime, proteine si caseina. Acest lucru dau branzei Parmigiano Reggiano din laptele Vacche Rosse o consistenta si mai delicata si un gust cu o aroma mai dulceaga. Acest Parmeggiano este maturat 24 de luni pentru o experienta de gust unica.
Descriere producator
Parmareggio provine din tradiția unei regiuni unice, Emilia-Romagna, care a păstrat și transmis de-a lungul secolelor o imensă cultură a gastronomiei și a vinului. Această regiune, a fost întotdeauna inspirația din spatele dorinței noastre de a oferi produse de calitate superioară, capabile să transmită toată valoarea unuia dintre cele mai populare produse italiene dintre toate: Parmigiano Reggiano.
Instructiuni de depozitare
Spatii frigorifice, la 4°C-8°C
Adresa producatorului
Via Polonia, 30-33, 41122 Modena, Italy
Lapte de vaca, sare, cheag
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1671 kJ/402 kCal |
Grăsimi | 30 g |
inclusiv acizi grași saturați | 20 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 32 g |
Sare | 1.6 g |
Fibre | g |
Alergeni
Lapte |