Edenia
Edenia Lasagna bolognese
400 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Dupa o reteta originala italieneasca, Lasagna bolognese de la Edenia este preparata cu sos bolognese autentic, din carne de vita si rosii aromate.
O masa calda, gustoasa si naturala, care te duce cu gandul la frumusetile Italiei.
Nu se decongeleaza inainte de gatire.
Mancare gata pregatita, dupa o reteta italiana.
Preparata cu 100% carne de vita, Lasagna bolognese de la Edenia este un produs natural, fara aditivi si fara conservanti.
Instructiuni de preparare:
Cuptor:
Scoate produsul congelat din cutie, indeparteaza folia de pe el si introdu tavita cu produsul congelat in cuptorul preincalzit la 200 °C, timp de 30 – 35 minute.
Microunde:
Indepartati folia de plastic si introduceti tavita cu produsul congelat in cuptorul cu microunde la 850 W timp de 9 minute. Timpul de preparare poate fi ajustat in functie de puterea cuptorului. Produsul nu se decongeleaza inainte de preparare.
Conditii de depozitare:
- 18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
- 12 °C timp de o luna
- 6 °C timp de o saptamana
Sos de carne 48% (rosii 59%, carne de vita 32%, LAPTE degresat rehidratat, ceapa, morcov, ulei de floarea soarelui, faina de GRAU, TELINA, vin alb, sare, zahar, SMANTANA (LAPTE), condimente (piper, nucsoara), plante aromatice (rozmarin, salvie, dafin)), sos Bechamel 31% (LAPTE degresat rehidratat, faina de GRAU, ulei de floarea soarelui, SMANTANA (LAPTE), sare, zahar, condiment (nucsoara)), paste cu OU precoapte 19% (gris de GRAU dur, apa, OUA 14%), branza rasa 2% (LAPTE, sare, cheag, conservant (lizozim din OU)).
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 677 kJ/161 kCal |
Grăsimi | 7.1 g |
inclusiv acizi grași saturați | 2 g |
Glucide | 17.6 g |
din care zaharuri | 3.1 g |
Proteine | 6.8 g |
Sare | 0.9 g |
Fibre | 1.1 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |
Crustacee |
Lapte |
Telina |