Edenia
Edenia Falafel
450 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
O mancare traditionala din Asia de vest, cu o istorie lunga: se spune ca exista inca de acum 1000 de ani, de pe vremea egiptenilor.
Falafel Edenia este gatit conform retetei cele mai apreciate originare din Orientul Mijlociu: naut, patrunjel, ceapa, usturoi, bicarbonat de sodiu, faina si diferite condimente. Rezultatul este un gust autentic de falafel, ce nu poate fi replicat acasa.
Potrivit pentru 2 portii.
Produsul nu se decongeleaza inainte de preparare.
Falafelul Edenia este pregatit dupa o reteta originar libaneza.
• Preparare rapida
• Produs vegan
• Fara conservanti, coloranti artificiali sau arome artificiale
• Fara ingrediente modificate genetic
Instructiuni de preparare:
Cuptor:
Pune bucatile de falafel congelate pe o tava cu hartie de copt si introdu tava in cuptorul preincalzit la 160 ˚C, timp de 12-14 minute. Intoarce-le ocazional astfel incat sa se rumeneasca uniform.
Friteuza:
Preincalziti uleiul la 175 ºC si prajiti falafelul pentru 3-4 minute.
Tigaie:
Pune bucatile de falafel congelate intr-o tigaie cu ulei incins si prajeste-le la foc mediu timp de 3-4 minute, pana capata o culoare aurie. Intoarce-le ocazional astfel incat sa se rumeneasca uniform.
Conditii de depozitare:
– 6 °C timp de 2 zile
– 12 °C timp de 2 saptamani
– 18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
naut 61%, ceapa, ulei de floarea soarelui, gris din GRAU, patrunjel, amidon din porumb, sare, condiment (coriandru, usturoi, chimen, piper cayenne, piper negru), agent de crestere (bicarbonat de sodiu).
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 970 kJ/232 kCal |
Grăsimi | 12 g |
inclusiv acizi grași saturați | 1.3 g |
Glucide | 23 g |
din care zaharuri | 1.6 g |
Proteine | 7.1 g |
Sare | 0.96 g |
Fibre | 4 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |