
Kronenbourg
Kronenbourg 1664 Bere alba
330 mlLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Kronenbourg 1664 Blanc este o bere premium de tip weiss, nascuta in Strasbourg, Franta. Moderna si fructata, aceasta seduce consumatorul
multumita gustului sau si al design-ului unic. Printre ingredientele folosite la producerea acestei beri se numara citricele si coriandrul, care asigura un gust inimitabil, dulce si racoritor, ce transforma Kronenbourg 1664 Blanc intr-o bere speciala printre celelalte beri de acelasi tip, beri de grau (beri albe).
Plina de aroma, Kronenbourg 1664 Blanc combina note de citrice si coriandru pentru a oferi o bere de grau care aduce “Joie de vivre a la Française”
iubitorilor de bere din zilele noastre.
Datorita aromei si designului sau, 1664 Blanc reprezinta eleganta si gustul Frantei. La producerea berii se utilizeaza culturi speciale de drojdie, malt atent selectionat precum si celebrul hamei Strisselspalt, un tip de hamei crescut exclusiv in Franta si denumit “caviarul hameiului”. Sticla albastra, moderna si eleganta o face perfecta pentru toate clipele petrecute alaturi de prieteni. Kronenbourg 1664 Blanc este dovada clara a faptului ca francezii pot aduce stilul si rafinamentul in bere printr-o reteta cu adevarat speciala.
Ingrediente: apa, malt din orz, grau, sirop de glucoza, caramel aromat, arome, extract de hamei, coaja de portocale dulci, coriandru.
Produsul contine malt din orz si in consecinta gluten.
Informatii nutritionale /100ml: valoare energetica 167KJ/40Kcal.
Instructiuni de folosinata
Recomandat a se consuma rece.
Despre producator
Istoria berii Kronenbourg 1664 Blanc este strans legata de membrii familiei Hatt, fondatorii Braseriilor Kronenbourg. 1664, anul in care Jérôme Hatt a devenit Maestru Berar si si-a deschis propria fabrica de bere in centrul istoric al orasului Strasbourg, a devenit parte din denumirea berii.
Conditii de depozitare
A se se depozita ferit de inghet si razele directe ale soarelui.
Apa, malt din orz si hamei