
Dr. Schar
Dr. Schar Fulgi de porumb fara gluten
250 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
O zi care incepe cu vitamine si fibre care cad ca fulgii de zapada de pe cerul diminetii va fi cu siguranta plina de energie!
Asigurati-va ca prindeti fulgii de cereale usor: au un gust minunat intr-un pat de lapte, iaurt sau fructe proaspete.
Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Cu micul dejun potrivit, plin de ingrediente importante. Fulgii Schar de porumb fara gluten si lactoza se caracterizează prin 8 vitamine valoroase. Deci nu numai gustul este convingator, ci si ceea ce se afla in spatele lui. Preparat fara ulei de palmier, soia si conservanti.
Despre producator
Schär produce alimente fara gluten pentru persoanele care sufera de boala celiaca, adica intoleranta la proteinele continute de cerealele obisnuite. Compania a fost fondata in 1922 cu accent initial pe alimentatia sanatoasa pentru copiii mici. In 1981, a lansat prima linie de produse fara gluten. In cativa ani, a inceput sa exporte produse in toata Europa si America
Producator
Dr. Schär AG/Spa
Zona di Produzione Winkelau 9
39014 Postal (BZ)
Italia
Porumb, zahar, sare, emulgator: lecitina din floarea soarelui, vitamine (niacina, acid pantotenic, vitamina B6, riboflavina, tiamina, acid folic, biotina, vitamina B12).Nu contine: Gluten | Grau | Lactoza.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1573 kJ/371 kCal |
Grăsimi | 1 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.2 g |
Glucide | 80 g |
din care zaharuri | 4.2 g |
Proteine | 8 g |
Sare | 1.8 g |
Fibre | 8 g |