Galbani
Galbani Mozzarella rasa
150 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Mozzarella Galbani razuita este realizata intr-un mod traditional si este disponibila intr-un ambalaj de 150g. Este o mozzarella fara zer, cu umiditate scazuta, de calitate superioara, folosita ca ingredient in diferite retete inspirate din bucataria italiana. Pizzerii profesionisti si bucatarii o apreciaza pentru proprietatile sale excelente de topire si intindere, la temperaturi ridicate.
Beneficii
Produs hranitor, bogat in proteine si calciu.
Sugestii de servire
Mozzarella razuita Galbani se foloseste adesea pentru pizza, legume gratinate, quiche, tarte sarate si lasagna. Fiind un produs cu umiditate redusa, care se topeste usor este ideal pentru a fi folosit in preparate dupa ce acestea au fost tratate termic.
Conditii de depozitare
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +2°C si +6°C.
Despre producator
Galbani ii inspira pe italieni de peste 130 de ani, iar mozzarella sa este cea mai bine vanduta din Italia, unde este recunoscuta pentru calitate si consistenta. Descoperiti gama de Mozzarella Galbani, de la mozzarella de vaca, pana la mozzarella din lapte de bivolita sau Mozzarella Cucina, potrivita pentru mancarurile gatite la cald.
Lapte, sare, culturi lactice, cheag. Continut de grasime in substanta uscata: 40%.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1191 kJ/286 kCal |
Grăsimi | 20 g |
inclusiv acizi grași saturați | 14 g |
Glucide | 2.5 g |
din care zaharuri | 0.5 g |
Proteine | 24 g |
Sare | 1.6 g |
Fibre | g |
Alergeni
Lapte |