
Valsoia Spa
Valsoia Inghetata din soia cu alune si cacao 4x75
300 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Bucură-te de o înghețată cremoasă, delicioasă și 100% vegetală! Valsoia Înghețată din Soia cu Alune și Cacao combină gustul intens al ciocolatei cu aroma fină a alunelor, într-o textură catifelată ce topește orice poftă. Fără lactoză, fără colesterol și bogată în proteine vegetale, această înghețată este alternativa perfectă pentru un desert sănătos. Cu un format practic de 4 porții individuale, este ideală pentru a fi savurată oricând și oriunde!
Beneficii nutriționale
100% vegetală – ideală pentru vegani și vegetarieni
Fără lactoză – perfectă pentru digestie ușoară
Bogată în proteine din soia – pentru un plus de sațietate
Fără colesterol – alegerea echilibrată pentru un stil de viață sănătos
Despre producator
Valsoia, companie italiană înființată în 1990, a fost întotdeauna recunoscută pentru vasta sa experiență pe piața alimentară, cu un portofoliu larg de mărci, deținute și distribuite, dominând mereu pe segmentele lor în ceea ce privește cotele de piață.
Caracterizat de angajamentul și dorința de a contribui la îmbunătățirea calității vieții, Valsoia a recunoscut întotdeauna importanța inovației ca fiind unul dintre motorii cheie din spatele creșterii și din acest motiv, încă de la origine, își susține mărcile cu activități importante de investiții în cercetare și dezvoltare și comunicare.
Conditii de pastrare
A se pastra la o temperatura de cel putin -18 grade Celsius.
INGHETATA (86%): Extract de soia (56%) (apa, seminte de soia (8,2%), sare de mare), zahar, ulei de cocos, sirop de glucoza, alune prajite (3,6%),
pudra de cacao cu continut redus de grasimi, emulsificatori: digliceride mono digliceride ale acizilor grasi - esterii zaharozei cu acizi
grasi - lecitina de soia, stabilizatori: alginat de sodiu - guma din seminte de carruba- guma de guar, arome.
CORNET (14%): faina moale de grau, zahar, ulei de nuca de cocos, sare de mare, zahar caramelizat, emulsificatori: lecitina de soia, arome.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1201 kJ/287 kCal |
Grăsimi | 15 g |
inclusiv acizi grași saturați | 9 g |
Glucide | 34 g |
din care zaharuri | 24 g |
Proteine | 3.4 g |
Sare | 0.2 g |
Fibre | 1.3 g |
Alergeni
Soia |