Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

Pasta d'Alba

Pasta d'Alba ECO Paste tricolore fusilli din orez, spanac si sfecla rosie

250 g
ECO
19,99 lei 79,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Categorie:
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pastele organice fusilli tricolore din faina de orez, spanac si sfecla rosie, fara gluten, au o forma spiralata distincta care prinde minunat sosurile si condimentele, oferind o experienta delicioasa la fiecare muscatura. Aceasta forma este excelenta pentru salate de paste si preparate la cuptor, deoarece spiralele aduna si retin sosul, creand o textura satisfacatoare.

Pastele din faina de orez sunt o alegere excelenta pentru persoanele cu boala celiaca sau cu sensibilitate la gluten. Faina de orez este mai usor de digerat decat faina de grau, De asemenea, pastele din faina de orez sunt o sursa buna de carbohidrati complexi, oferind energie sustinuta.

Sfecla este o sursa buna de antioxidanti, imbunatateste circulatia sangvina si tensiunea arteriala.

Spanacul este o sursa excelenta de vitamine si minerale, inclusiv vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, magneziu si potasiu. Aceste substante nutritive sunt esentiale pentru sanatatea generala, sustinand functionarea corecta a sistemului imunitar, sanatatea oaselor si metabolismul energetic.

Esenta Pasta d’Alba consta in calitatea superioara a ingredientelor folosite. Faina proaspat macinata cu ajutorul morii de piatra, provine din agricultura certificata ecologic. In atelierul familie Mainardi, tagliatellele si tagliolini sunt realizate manual, exact asa cum dicteaza traditia. Pastele scurte sunt trase prin matrite de bronz pentru a obtine acea rugozitate de suprafata specifica produselor artizanale, ideala pentru a aduna si a retine sosul. Pastele sunt apoi uscate lent si la temperaturi scazute, timp de cel putin douazeci de ore. Astfel isi pastreaza nutrientii, proprietatile organoleptice si un gust desavarsit.

Pastele se pun la fiert aproximativ 8-10 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui
Pastele se pun la fiert aproximativ 8-10 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Faina de orez*, spanac* 2%, sfecla rosie* 2%, apa. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1541 kJ/363 kCal
Grăsimi1.1 g
inclusiv acizi grași saturați0.3 g
Glucide78 g
din care zaharuri2.1 g
Proteine9.7 g
Sare0.06 g
Fibre1.2 g

Alergeni

Poate conține urme de:
Soia
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.