Ananas baby
1 bucLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Baby Ananas
Ananas rotund, suculent, cu gust dulce-acrisor. Baby ananasul are o pulpa mai fina si mai dulce, fara fibre lemnoase, comparativ cu fructele mari. Culoarea cojii poate fi de la verde inchis pana la galben cu dungi verzi.
Din cauza schimbarilor de umiditate, in timpul depozitarii si transportului in Europa, este posibil ca mucegai din aer sa apara pe partea de jos a ananasului.
Utilizare
Ananasul se consuma de obicei proaspat, ca gustare dimineata sau dupa-amiaza. Se poate folosi in salate de fructe, in cocktail-uri sau smoothie-uri. Poate fi folosit si pentru a gati preparate calde, in special pentru cele exotice. Cu ananas pot fi preparate si diverse deserturi, strudele si alte produse de patiserie.
De asemenea, este potrivit si pentru fripturi din diferite tipuri de carne, pizza, risotto sau ca garnitura alaturi de preparate din carne. Se poate praji, coace si frige la gratar. Cand e fript pe gratar, zaharul din el se caramelizeaza, pastrandu-si gustul acrisor ceea ce-l face o garnitura perfecta pentru fripturi. Sucul de ananas poate fi adaugat in marinata pentru carne pentru mai multa fragezime.
Pontul nostru: Ananas la gratar
Se indeparteaza coaja de ananas si se taie miezul rondele la fel de groase. Se scoate miezul tare al ananasului. Rondelele de ananas se dau prin zahar, apoi se pun pe gratar, pe ambele fete, pana devin aurii.
Pofta buna!
Depozitare
Ananasul copt trebuie consumat cat mai repede posibil. Ananasul necopt poate fi lasat sa se coaca pana la doua saptamani. A se pastra la o temperatura de 10-15 ° C.