
Naturmind
Naturmind Faina de konjac
100 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Konjac este o planta folosita des in Asia in diverse preparate culinare. Se foloseste radacina plantei pentru uz alimentar. Este foarte bogata in fibre solubile in apa, absorbind multa apa. De aceea este recomandat sa se consume multa apa daca se consuma preparate din konjac. In bucataria orientala este folosita pe post de gelifiant si agent de ingrosare in sosuri, mancaruri, pudinci, etc.
Faina de konjac este foarte saraca in carbohidrati, 100g de faina avand doar 4 grame de carbohidrati. Din acest motiv este folosita in diverse diete in care e nevoie de un regim sarac in carbohidrati. Faina se poate folosi si in preparate de patiserie si brutarie, ca substitut partial in procent mic la faina alba. Atentie cand o folositi ca substitut la faina alba, datorita faptului ca absoarbe multa apa, verificati aluatul sa nu fie prea uscat.
✓ FARA ZAHAR ADAUGAT
✓ VEGAN
✓ FARA LACTOZA
Ingrediente: faina de konjac.
faina de konjac
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 750 kJ/179 kCal |
Grăsimi | 0 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0 g |
Glucide | 4.1 g |
din care zaharuri | 2.9 g |
Proteine | 0.9 g |
Sare | 0.13 g |
Fibre | 0 g |