În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Rodie.
Rodia este un fruct aromat care contine seminte rosii suculente si arome dulci-acrisoare.In perioada aceasta a anului samburii snun inveliti intr-un strat de pulpa albicios , dulce-acrisor.
Utilizare
Rodia se consuma cel mai adesea in stare proaspata, dupa indepartarea cojii. De asemenea, se poate prepara fresh din rodie prin presare mecanica. Se foloseste pentru a pregati deserturi cu fructe si prajituri sau budinci, marinada, glazura, inghetata si garnituri.
In bucatarie se foloseste in principal pentru a gati preparate pe baza de carne de pasăre, carne la gratar si peste.
Pontul nostru: Rodia aduce acel plus de aroma si culoare oricarei salate, nu ezita sa adaugi bobitele de rodie langa frunzele de rucola, valeriana sau spanacel.
Depozitare
Rodia va rezista la rece cateva saptamani, pastrarea ii va imbunatati gustul. Coaja se poate intari, dar fructul din interior nu va fi afectat.