Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

NUCET

NUCET Sana 3,5% grasime

330 g
4,89 lei 14,82 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Obtinut din lapte de vaca pasteurizat, omogenizat,standardizat si fermentat cu ajutorul culturilor lactice selectionate.

Conditii de pastrare
A se pastra intre 2-6 grade.

Despre producator

Produsele Nucet apartin producatorului de lactate Erbalact, un producator roman a carui valori sunt: respectul pentru traditia preparatelor in spirit autentic romanesc si aplecarea spre inovatia care sa asigure calitatea si siguranta unor produse facute dupa retete vechi romanesti, in cele mai moderne conditii europene.

Erbalact, prin gama de produse Nucet, ofera peste 20 de sortimente de lapte si produse lactate, cu un puternic diferentiator fata de toate celelalte produse de pe piata: retetele care stau la baza produselor sunt inspirate din felul in care lactatele se faceau odinioara: cu pricepere, in tihna, din lapte mult si de calitate, produs in ferme proprii.

Inspiratia noastra vine chiar de la manastirea din vecinatate, Manastirea Nucet, de unde am preluat retetele pentru cateva specialitati. Portofoliul Nucet cuprinde lapte proaspat pasteurizat, specialitati de branzeturi (burduf, cascaval, branza proaspata, telemea), sana, iaurturi, lapte batut, kefir, smantana si unt.

Lactatele Nucet sunt produse in fabrica Erbalact – o investitie greenfield infiintata in 2013 – unde echipamentele atat pentru procesare cat si pentru ambalare respecta toate standardele de calitate europeana. Respectandu-si promisiunea de business de origine romanesca 100%, toate liniile de productie din aceasta fabrica sunt si ele produse in Romania.

Certificari

Erbalact detine certificarile de calitate si siguranta a alimentului ISO 22000 obtinute prin TUV Austria si a implementat sistemul HACCP pentru evaluarea calitatii. Aceste sisteme permit companiei sa controleze si sa evalueze periodic siguranta produselor fabricate.

lapte de vaca, culturi lactice

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică260 kJ/62 kCal
Grăsimi3.5 g
inclusiv acizi grași saturați2.1 g
Glucide4.3 g
din care zaharuri4.3 g
Proteine3.4 g
Sare0.1 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.