Rice Up

RiceUP Mini-rondele de orez cu pizza si ulei de masline

50 g
6,49 lei 129,80 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Bulgaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

A alege sa traiesti sanatos si sa urmezi o dieta buna nu este usor in fiecare zi. Este greu de urmarit caloriile, ingredientele, alergenii si de cele mai multe ori cineva presupune ca atunci cand mancarea este sanatoasa, nu este si gustoasa. Am ales orezul brun din cereale integrale sa fie baza a gustarilor noastre, deoarece s-a dovedit a fi sanatos, bogat in fibre, seleniu, vitamine din grupa B, fara gluten.

In toate produsele noastre sunt folosite doar ingrediente naturale, fara drojdie sau prajire. Fie ca te hotarasti sa mananci rondele cu ciocolata belgiana delicioasa, chipsuri de orez sau batoane de orez, poti fi intotdeauna sigur ca ai facut cea mai buna alegere – pentru tine personal si pentru oamenii pe care ii iubesti si la care tii.

Conditii de pastrare

A se pastra la loc uscat ferit de razele soarelui.

Producator

Nuhealth JSC (Riceup)
47 Porto Lagos Str 4000 Plovdiv
Bulgaria

Orez brun integral 74%, ulei de masline 18%, amestec de condimente 8% [arome naturale, sare, zer praf 10%, zahar, maltodextrina de cartofi, maltodextrina din grau, sirop de glucoza, ceapa %, zer praf, rosii 8%, branza 6%, oregano 3%, patrunjel 2,5%, regulator de aciditate: acid citric, fosfat de sodiu; colorant: extract de boia].

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2140 kJ/512 kCal
Grăsimi23 g
inclusiv acizi grași saturați3.1 g
Glucide58 g
din care zaharuri1.8 g
Proteine7.2 g
Sare0.99 g
Fibre3.1 g