
Origini
Origini Piept copt si afumat de curcan
cca 320 gMEDIA DE 8 ZILE DE PROSPEȚIME
cca
Afișează mai multe
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Produs copt si afumat, realizat artizanal si conservat cu sare de mare si fum cald la Ferma lui Tane, dupa o reteta proprie. Gustul atat de bun este dat de procesul lent de realizare: dezosam carnea, o tinem cateva zile în bait de mirodenii naturale si sare de mare, apoi o punem in celula de coacere si afumare. Poate fi consumat ca gustare impreuna cu o salata sau intre doua felii de paine cu unt.
Despre producator
Ferma lui Tane se afla la poalele Carpatilor, departe de zonele industriale, unde animalele cresc cat mai aproape de modul in care natura a propus ca ele sa traiasca. Animalele au spatii largi, cu pasuni naturale si lacuri amenjate, tocmai pentru a asigura un habitat natural. Tot aici, sunt realizate artizanal, cu multa migala si pasiune produsele lactate, preparatele de carne si produsele de camara.
Carmangeria este spatiu astfel amenajat incat sa putem aplica in conditii de igiena si siguranta alimentara metodele traditionale de prelucrare si conservare a carnii. Materia prima provine de la animale si pasari hranite in mod natural cu furaje, fan cosit, uruiala de cereale. Nu folosim tehnici industriale de prelucrare a carnii si nici ingrediente chimice pentru aspect, gust sau prelungirea termenului de valabilitate. Produsele noastre sunt numai din carne si grasime animala si nu au altfel de proteina in afara celei animale. Folosim amestecuri specifice de mirodenii pentru fiecare produs si intrebuintam doar atat cat este necesar pentru a sublinia savoarea naturala a carnii. Din punct de vedere al gustului si consitentei, avem doua metode de pregatire a produselor naturale din carne:
Maturare, cu mix de mirodenii apoi uscare in mediu controlat – pentru produse crud-uscate, acest proces poate dura cateva luni bune;
Pastrare in bait si saramura dupa care se zvanta, se afuma sau nu apoi se fierb la abur si se coc. Acestea sunt produsele prelucrate termic.
Conditii de depozitare si pastrare
A se pastra la un interval de temperatura de 2–8 Grade.
Valabilitate
Piept de curcan, sare de mare, salvie, tarhon, oregano, busuioc, paprika, nucsoara, anason, usturoi.