
SilvaniaBio
SilvaniaBio ECO Inima de manzat
cca 0,64 kgMEDIA DE 4 ZILE DE PROSPEȚIME
cca
Afișează mai multe
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Inima de vită este o bucată mai puțin obișnuită, dar foarte gustoasă și versatilă dacă este gătită corespunzător. Iată cum poți găti inima de vită:
Ingrediente:
Inimă de vită, Sare și piper, Ulei de măsline sau unt pentru gătit, Condimente opționale (pătrunjel, usturoi pudră, cimbru etc.)
Instrucțiuni:
Pregătirea inimii de vită: Spală inima de vită sub apă rece pentru a o curăța. Îndepărtează toate membranele sau vasele de sânge de pe inimă, dacă sunt prezente. Taie inima de vită în felii sau bucăți, iar apoi usucă-le bine cu șervețele de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Condimentarea inimii de vită: Presară sare și piper pe ambele părți ale bucăților de inimă. Poți adăuga și alte condimente sau ierburi după preferințe pentru a-i da mai multă aromă.
Preîncălzirea tigăii sau grătarului: Încinge o tigaie la foc mediu-ridicat sau grătarul.
Gătirea inimii de vită: Adaugă ulei de măsline sau unt în tigaie și încinge-l bine. Pune bucățile de inimă și prăjește-le timp de aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte. În funcție de grosimea bucăților de inimă și de preferințele tale pentru gătirea cărnii, ajustează timpul de gătire.
Adăugarea aromelor opționale: Dacă dorești, poți adăuga ierburi sau condimente suplimentare în timpul gătirii pentru a intensifica aromele.
Odihnă și servirea: După ce este gătită, lasă inima de vită să se odihnească câteva minute înainte de a o tăia și de a o servi. Acest lucru va permite să se redistribuie sucurile în carne și va menține o textură suculentă.
Despre producator
Fermele Ecologice Silvania Cooperativă Agricolă sau pe scurt Silvania.Bio este o cooperativă românească, care a dezvoltat un lanţ agroalimentar integrat exclusiv ECOLOGIC, cu păşuni şi câmpuri vegetale cultivate, ferme zootehnice cu animale bine ingrijite şi linii de procesare simplă, prin care producem exclusiv alimente naturale, carne, lactate şi ulei, toate BIO, cu trasabilitate de la sămânţa din brazdă la produsul de pe raft unde Sezamo completează în mod fericit acest lanţ agroalimentar până la clientul final. Silvania.Bio este pasionată de ecologie şi doreşte să fie un etalon românesc pentru alimentele sănătoase făcute fără compromisuri, cu mult respect faţă de om şi natură.
Conditii de pastrare
Produs refrigerat Clasa A.Temperatura de păstrare: între 0°C și 4°C. A se prepara termic înainte de consum. Ambalat în vacuum. Culoarea şi mirosul pot fi influenţate de ambalarea în vaccum. Produsul işi va recăpăta culoarea şi mirosul natural în 15 minute de la deschidere. A se consuma în maxim 24 de ore de la deschiderea ambalajului.
Valabilitate
carne din carne de vita ecologica