
SilvaniaBio
SilvaniaBio ECO Steak-ul macelarului de vita
cca 480 gGARANȚIA PROSPEȚIMII
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Steak-ul macelarului, cunoscut și sub numele de "butcher's steak" sau "hanger steak", este o bucată delicioasă, bogată în arome și se gătește minunat atunci când este pregătită corect. Iată cum să pregătești această bucată specială de carne:
Ingrediente:
Steak-ul macelarului
Sare și piper
Ulei pentru gătitInstrucțiuni pentru gătire:
Pregătirea cărnii: Acest tip de carne poate avea o membrană sau o piele subțire care trebuie înlăturată înainte de gătit. Verifică bucata de carne și înlătură orice porțiune mai dură sau exces de grăsime.
Condimentarea cărnii: Presară sare și piper generos pe ambele părți ale steak-ului macelarului. Poți adăuga și alte condimente sau ierburi, cum ar fi usturoiul pudră, rozmarin sau cimbru, pentru a-i da mai multă aromă.
Preîncălzirea grătarului sau a tigăii: Încinge grătarul sau tigaia la foc mediu-ridicat. Este important să fie bine încins pentru a sigila aromele și sucurile în carne.
Gătirea cărnii: Adaugă puțin ulei pe grătar sau în tigaie și pune steak-ul macelarului. Gătește-l timp de aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte pentru un steak mediu-rare, sau ajustează timpul în funcție de preferințele tale pentru gătirea cărnii (mai mult pentru mai bine făcut sau mai puțin pentru o friptură mai puțin făcută).
Odihnă și felierea cărnii: După ce este gătit, lasă steak-ul să se odihnească pe o farfurie timp de câteva minute. Acest lucru permite sucurilor să se redistribuie în carne și să obții o friptură suculentă. Taie carnea în felii subțiri împotriva fibrelor pentru a o face mai fragedă și mai ușor de mestecat.
Steak-ul macelarului are un gust minunat și este apreciat pentru aromele sale bogate. Este ideal să fie gătit puțin mai rar pentru a-i păstra suculența și pentru a evidenția gustul său intens.
Despre producator
Fermele Ecologice Silvania Cooperativă Agricolă sau pe scurt Silvania.Bio este o cooperativă românească, care a dezvoltat un lanţ agroalimentar integrat exclusiv ECOLOGIC, cu păşuni şi câmpuri vegetale cultivate, ferme zootehnice cu animale bine ingrijite şi linii de procesare simplă, prin care producem exclusiv alimente naturale, carne, lactate şi ulei, toate BIO, cu trasabilitate de la sămânţa din brazdă la produsul de pe raft unde Sezamo completează în mod fericit acest lanţ agroalimentar până la clientul final. Silvania.Bio este pasionată de ecologie şi doreşte să fie un etalon românesc pentru alimentele sănătoase făcute fără compromisuri, cu mult respect faţă de om şi natură.
Conditii de pastrare
Produs refrigerat Clasa A.Temperatura de păstrare: între 0°C și 4°C. A se prepara termic înainte de consum. Ambalat în vacuum. Culoarea şi mirosul pot fi influenţate de ambalarea în vaccum. Produsul işi va recăpăta culoarea şi mirosul natural în 15 minute de la deschidere. A se consuma în maxim 24 de ore de la deschiderea ambalajului.
Valabilitate
Consumă în ziua livrării comenzii
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”carne din carne de vita ecologica