Banane Dole (bucata)
cca 190 gÎn fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Banane grad de coacere 5-6.
Bananele reprezinta gustul copilariei! Un fruct dulce, puternic aromat, ideal sa fie consumat atat ca si o gustare hranitoare cat si ca desert.
Utilizare:
Bananele se consuma proaspete, ideale pentru o gustare rapida. Se adauga cel mai adesea la iaurturi, branza de vaci, smoothie-uri, salate de fructe sau prajituri. Cine nu a incercat banana bread?
Poti folosi banane, de exemplu, intr-o reteta de banane cu mascarpone si rom, clatite cu iaurt si banane, budinca de mac cu compot de banane sau cheesecake cu banane cu caramel sarat.
Depozitare:
Pastrati bananele la temperatura camerei. Nu pastrati niciodata bananele in frigider ! Aroma, gustul si consistenta fructelor este semnificativ afectata de temperatura de coacere.
Bananele au diferite grade de coacere, care se numeroteaza de la 1 la 7 si aceasta cifra exprima schimbarea culorii, de la verde la galben. Procesul de maturare duzeara intre 3 si 7 zile.
- grad de coacere 1, culoare verde inchis
- grad de coacere 2, nuanta verde deschis
- grad de coacerel 3, mai mult verde decat galbena
- grad de coacere 4, mai mult galben decat verde
- grad de coacere 5, doar varful si codita bananei mai sunt verzi
- grad de coacere 6, banana e complet galbena
- grad de coacere 7, pe fructul galben incep sa apara mici pete maronii