
TOPFER
TOPFER LAPTE PRAF BIO 2 6LUNI+ 600G
Livrare în 2 ore
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Descriere:
Topfer Bio 2 a fost special dezvoltat pentru sugarii cu care au peste 6 luni care nu pot fi alaptati sau care au o senzatie persistenta chiar si dupa hranirea cu formula Topfer Bio 1.Topfer Bio 2 este adaptat nevoilor nutritionale speciale ale copilului tau si este recomandat dupa luna a 6-a.
Produsul indeplineste cei mai exigenti parametri calitativi si corespunde noilor cerinte in domeniul alimentatiei.
Contine, printre altele, vitamina A, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, precum si fier, care faciliteaza dezvoltarea cognitiva normala a copilului tau (in conformitate cu legea).
Contine renumita combinatie de 4 bifido culturi valoroase.
Contine acizi grasi polinesaturati cu lant lung.
Produs de calitate organica, conform standardelor Comisiei Europene privind astfel de produse.
Include lapte de cultura organica de cea mai buna calitate, precum si alte ingrediente de cultura organica.
Ingrediente:
lapte degresat *¹, praf* de zer partial demineralizat, uleiuri vegetale* (ulei de palmier*², ulei de rapita*, ulei de floarea-soarelui), maltodextrina*, lapte praf degresat*¹,Lactoza, amidon*, ulei vegetal de Mortierella alpina, ulei de peste, carbonat de calciu, citrat de sodiu, clorura de potasiu, vit.C, fosfat de calciu, lactat de fier, vit.E, culturi de bifidobacterii (B.breve, B.bifidum, B.infantis, B.longum), sulfat de zinc, niacina, D-pantotenat de calciu, sulfat de cupru, vit.A, Vit.B1, Vit.B6, sulfat de mangan, iodura de potasiu, acid folic, vit.K, selenit de sodiu, vit.D.
Mod de preparare:
Fierbeti cantitatea de apa necesara si raciti pana la temperatura de 40¿¿C - 50¿¿C. Puneti aproximativ jumatate din cantitatea de apa fiarta in sticla. Sticla si tetina se vor steriliza inainte de folosire. Adaugati cantitatea de Topfer Bio 1 prevazuta in tabel. Pentru o dozare corespunzatoare, se va nivela cantitatea de lapte praf din lingurita gradata. Inchideti sticla si agitati cu putere. Adaugati restul de apa fiarta, agitati inca o data cu putere. Lasati continutul sticlei sa se raceasca la temperatura optima pentru a fi data sugarului (temperatura de baut). Verificati inca o data temperatura preparatului!