
Aptamil
APTAMIL PEPTI 1 LAPTE PRAF 400G NEW
Livrare în 2 ore
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Alergia este o reactie exagerata a sistemului imunitar fata de alimente sau de mediul inconjurator. Alergia la proteinele din laptele de vaca este una dintre cele mai frecvente alergii la sugari si implica o reactie imunitara la proteina prezenta in lapte.
Cu o experienta de 40 de ani de cercetare in alergii, Nutricia desfasoara cercetari de pionierat cu o echipa pasionata, formata din 500 de oameni de stiinta si experti. Astfel, am dezvoltat formula noastra Aptamil® Pepti SYNEO™1, conceputa pentru bebelusii diagnosticati cu alergie la proteinele din laptele de vaca.
Aptamil® Pepti SYNEO™1 este un aliment destinat unui scop medical special, care contine ingrediente cercetate stiintific.
Formula noastra combina SYNEO™ cu o structura de proteine extensiv hidrolizate, conceputa pentru managementul nutritional al alergiei la proteinele din laptele de vaca.
Combinatia noastra patentata SYNEO™ contine GOS/FOS, complex de galacto- si fructooligozaharide, si Bifidus Breve, membru al familiei bacteriene care se gaseste in mod natural in intestinul sugarului.
Ingrediente:
Hidrolizat proteic din zer (din lapte de vaca), maltodextrina, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de rapita, ulei de floarea-soarelui bogat in acid oleic, ulei de floarea-soarelui), galactooligozaharide (din lapte de vaca), fosfat de calciu, emulgatori (esteri ai acidului citric cu mono- si digliceride ale acizilor grasi), fructooligozaharide, ulei de peste, clorura de potasiu, ulei din Mortierella alpina, clorura de colina, citrat de potasiu, clorura de sodiu, clorura de magneziu, L-tirozina, acid L-ascorbic, inozitol, magneziu hidrogen fosfat, taurina, L-ascorbat de sodiu, Bifidobacterium breve M-16V, sulfat de zinc, L-carnitina, sulfat feros, DL-alfa tocoferil acetat, uridina 5'-monofosfat de sodiu, 5'-monofosfat citidina, D-pantotenat de calciu, 5'-monofosfat adenozina, inozina 5'-monofosfat de sodiu, nicotinamida, guanozina 5'-monofosfat de sodiu, sulfat de cupru, DL-alfa tocoferol, retinil palmitat, riboflavina, hidroclorura de tiamina, hidroclorura de piridoxina, sulfat de mangan, iodura de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, retinil acetat, selenit de sodiu, fitomenadiona, D-biotina, colecalciferol, cianocobalamina
Mod de utilizare:
1. Spala-te bine pe maini, sterilizeaza toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui si asigura-te ca marginea ambalajului este curata.
2. Fierbe apa potabila pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasa la racit pana la cca 40°C.
3. Toarna in recipientul pregatit (biberon) cantitatea de apa fiarta si racita, necesara conform dozarii pentru o masa.
4. Dozeaza pudra cu lingurita din interiorul ambalajului.
5. Adauga pudra conform tabelului de dozare in recipientul pregatit (biberon).
6. Inchide biberonul si agita-l imediat, vertical si viguros timp de 10 secunde. Este foarte important sa respecti modalitatea si timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.
7. Verifica pe incheietura mainii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).