Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

KetoMix

KetoMix Universal

400 g
38,29 lei 95,73 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Amestec de fibre ideal low carb pentru copt, fara carbohidrati si fara gluten!  Pentru prajituri cu textura traditionala - dar fara valori nutritionale traditionale! Se poate include in orice dieta!
A se pastra la loc uscat si racoros ferit de razele directe ale soarelui si inghet. Recomăndari utilizare: aluaturi pentru plăcinte, gogoși, biscuiți, paste făinoase. REȚETĂ Prăjitură keto Greta Garbo – foi keto cu nucă, dulceață și ciocolată Ingrediente foi: 150g KetoMix Universal | 50g îndulcitor | 4 ouă 7g bicarbonat de amoniu 250g unt 82% esență de vanilie/lămâie/rom | Umplutură: 400g dovleac călit 100g ciocolată neagră 85% 150g gem de căpșune fără zahăr 100g nucă Mod de preparare: Se topește untul, se pune în robot împreună cu ouăle, îndulcitorul și arome. Se adaugă bicarbonatul și ketomixul treptat și se lasă robotul să frământe aluatul aproximativ 1 minut. Se împarte aluatul de prăjitura keto în 4 bile egale, pe care le-am întins între foi de copt subțiri, aproximativ 1-2 mm grosime. Se coc foile circa 12 minute la 180 grade. În timp ce foile de prăjitură keto Greta Garbo se răcesc, se coc 100 grame nucă și se macină grosier. Se așează prima foaie pe blatul de lucru, se unge cu dovleac călit, se presară nucă și se așează a doua foaie deasupra. Aceasta se unge cu gem de căpșune fără zahăr și, de asemenea, se presară nucă. Se așează a treia foaie unsă cu dovleac călit, se pune restul de nucă și se pune foaia finală. Într-un ibric cu fund dublu se topește ciocolata cu 50 ml apă. Opțional, se poate adăuga și îndulcitor. Ciocolata astfel topită se întinde pe ultima foaie și se lasă prăjitura la temperatura camerei până se stabilizează glazura. 

fibre de bambus, făină de psyllium, făină de konjac

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică929 kJ/222 kCal
Grăsimi0 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide1 g
din care zaharuri0 g
Proteine1 g
Sare0 g
Fibre98 g

Alergeni

Poate conține urme de:
Cereale care contin gluten
Oua
Soia
Lapte
Fructe cu coaja
Seminte de susan
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.