Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

Miil

Miil Camembert

120 g
Cea mai bună achiziție
7,69 lei 64,08 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Slovenia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Miil Camembert este o brânză grasa si cremoasa, matură, cu invelis de mucegai nobil. Este un produs lactat special, obtinut din lapte de înaltă calitate, care provine dintr-o regiune care oferă condiții absolut ideale pentru creșterea bovinelor sănătoase. Stii cum să recunoști această brânză delicioasă? Consistența cremoasă cu o aromă delicată de ciuperci este semnul său distinctiv. Și dacă vă gândiți cum să-l utilizați în bucătărie, sa stiti că are întotdeauna un gust minunat - fie ca atare, cu un pahar de vin bun, fie pe grătar, sau la cuptor, insotit de crutoane si bastonase de legume proaspete. Continut de grasime in substanta uscata min. 45%.

Recomandare de consum

Camembert este folosit ca brânză de masă și se savurat cu o felie de pâine, fructe, compot sau nuc. De asemenea, este adesea folosit ca ingredient în gătit, paste și mâncăruri cu ciuperci.

Conditii de pastrare

A se păstra la frigider la +2 °C până la +8 °C.  Consumați cât mai curând posibil după deschidere.
Produsul este destinat consumului direct. Este potrivit pentru toate categoriile de consumatori (copii, tineri, adulți). Poate fi utilizat ca atare sau ca ingredient in multiple rețete. 
Produsul nu este destinat persoanelor cu diete specifice, persoanelor cu alergii la lapte și persoanelor cu intoleranță la lactoză.

Despre Miil

Consumul de alimente bune nu înseamnă neapărat că vă va face o gaură în bugetul dvs. Un exemplu strălucit este marca noastră proprie Miil, care nu este doar o marcă de produse lactate. Farmecul său este ascuns într-o combinație de preț și mare gust pe care le veti iubi pur și simplu.

Despre producator

          TAMI - Tatranská mliekareň a.s. este situat sub cei mai înalți munți ai Slovaciei în orașul regal Kežmarok și furnizează produsele sale clienților din Slovacia, precum și unei mari părți a Europei. Compania noastra este certificata prin certificatul IFS recunoscut la nivel international, care atesta nivelul ridicat al siguranta productiei alimentare.
          Istoria Tatranská mliekarna incepe din 1979, când o fabrică de lapte a fost deschisă în Kežmarok, ca parte a unei mari intreprinderi de stat cu sediul în Košice. A devenit o companie independentă în 1991, a fost privatizată un an mai târziu și transformată într-o societate pe acțiuni.
Trebuie subliniat faptul că tradiția producției de brânză, precum și producția de alte produse lactate în această regiune datează din secolul al 13-lea.
TAMI este specializata in principal in branzeturi cu mucegai alb, mucegai albastru-verde, lapte Â(proaspat dar si cu  durata de valabilitate mare), smantana, unt, branza de vaci si deserturi cu branza, precum si produse lactate de calitate BIO.


          Produsele noastre au fost premiate la multe evenimente importante și au o poziție stabilă pe piață de o lungă perioadă de timp.
Datorită experienței noastre de mulți ani și a popularității mari a brânzeturilor Camembert produse în regiunea noastră, am extins producția de brânzeturi și în vestul țării, în cooperare cu compania afiliată Syráreň Havran a.s. din Senica.
         TAMI este prietenos cu natura și încearcă să folosească energia verde. Cu ajutorul unei instalații de biogaz, aceasta prelucrează toate deșeurile biologice din instalația de producție Kežmarok în energie electrică. Beneficiile proiectului includ, în special, o reducere a costurilor de producție, o reducere a dependenței energetice, o creștere a securității aprovizionării cu energie și soluționarea problemei gestionării deșeurilor.

 

Ingrediente: lapte* de vaca pasteurizat, sare, cheag microbian, culturi lactice, cultură de mucegai Penicillium candidum.
*Tara de origine a laptelui: Slovacia. A se păstra la frigider la +2 °C până la +8 °C. Consumați cât mai curând posibil după deschidere.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1245 kJ/300 kCal
Grăsimi23 g
inclusiv acizi grași saturați15 g
Glucide1.6 g
din care zaharuri0 g
Proteine21 g
Sare2.2 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.