Kitchin

Kitchin Fasole rosie

425 g
Cea mai bună achiziție
3,39 lei 7,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cauti un plus bogat si delicios la mesele tale? Nu cauta mai departe decat fasolea noastra rosie! Indiferent daca sunteți un fan al bucatariei mexicane, al mancarurilor din Caraibe sau pur si simplu adori gustul fasolei consistente, cu carne, fasolea noastra rosie este alegerea perfecta. Cu aroma lor usor dulce, de nuca si textura ferma si carnoasa, sunt un plus excelent pentru supe, tocane, salate si multe altele.

Fasolea noastra rosie este un ingredient versatil si usor de utilizat, care va poate ajuta sa creati mese delicioase si hranitoare in cel mai scurt timp.

Fasolea rosie este originara din America Centrala si de Sud, dar acum este cultivata si consumata in intreaga lume. Este adesea folosita in bucataria mexicana pentru a face mancaruri precum chili con carne, fasole prajita si burritos. Fasolea rosie este, de asemenea, un ingredient cheie in multe feluri de mancare din Caraibe si America de Sud, cum ar fi orezul si fasolea si tocanitele de fasole.

Mod de utilizare

Fasolea rosie este versatila si poate fi folosita in multe feluri de mancare. Sunt un ingredient popular in chili, adaugand o textura carnoasa si o aroma de nuca. De asemenea, pot fi folosite in mancaruri cu orez si fasole in stil caraibian, precum si salate pentru un plus de proteine ​​si textura. Incercati-le cu pastele noastre italienesti la brandul Kitchin.

Despre KITCHIN

Nivel ridicat de calitate si pret mic, aceasta este KITCHIN, marca noastra privata. Cumpararea de produse de inalta calitate pentru gatit nu inseamna neaparat ca va va perturba bugetul. Marca Kitchin nu este orice alta marca de marfuri, este un exemplu de succes. 

Ati auzit despre celelalte marci private ale noastre Miil, Sutcha, Moddia, Ubomi si Yutto? Toti sunt membri ai unei familii cu un raport excelent calitate-pret. Alegand aceste marci cumperi produse de calitate la preturi avantajoase! Economisiti bugetul familiei. cu marcile noastre!

Despre producator

Giaguaro SpA a fost fondata in 1978 si de-a lungul anilor, de la nivel local, a devenit o companie mondiala cu prezenta comerciala in peste 60 de tari. Compania este situata in mijlocul sudului Italiei, unde caracteristicile campurilor ii permit sa obtina rosii unice pentru toate produsele pe care compania le produce.

Adresa producator

GIAGUARO SPA
Via Ingegno, 84087 Sarno SA
Italia

Boabe de fasole red kidney uscate rehidratate, apa, sare, antioxidant: acid ascorbic.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică453 kJ/108 kCal
Grăsimi0.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide15.2 g
din care zaharuri0.1 g
Proteine7.7 g
Sare0.65 g
Fibre5.7 g