Deli Pig Ibericos

Obrajori de porc iberico congelat Spania

cca 0,6 kg

cca

 90,00 lei 149,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Obrajori de porc iberic, produs congelat, Spania

Porcul Ibérico este o rasa originara din Peninsula Iberica, mai exact din vestul Spaniei, si este una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscuta si sub denumirea de porc negru spaniol. Spania creste anual in jur de trei milioane de porci ibérico, ceea ce o face cel mai mare crescator de aceste animale din lume.
Porcii iberici spanioli sunt crescuti in libertate pe pajisti intinse. Carnea Iberico de calitate bellota provine de la animale care isi petrec intregul an in asa-numitele dehesas: Corcodus si stejar. Acolo, animalele se hranesc ghinde. Acest lucru confera carnii un gust de nuca. Numai carnea provenita de la animale care au obtinut aproximativ 40 % din greutatea lor vie din ghinde si ierburi gasite pe pajisti primeste denumirea “Bellota”. In cazul in care se administreaza numai ghinde, eticheta Bellota nu poate fi utilizata.
Dar nu doar hrana face ca aceasta delicatesa sa fie atat de speciala! Pentru ca animalele se pot misca liber, ele dezvolta muschi puternici si o carne slaba, fin maturata.

Conditii de depozitare

A se depozita la -18°C. 
A nu se recongela dupa decongelare. 

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică505 kJ/120 kCal
Grăsimi5.1 g
inclusiv acizi grași saturați2.12 g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine19 g
Sare0.14 g
Fibre g