Finura
File de porc iberico congelat Spania
cca 1,16 kgcca
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Lomo iberico, File porc iberic, produs congelat, Spania
Porcul Ibérico este o rasa originara din Peninsula Iberica, mai exact din vestul Spaniei, si este una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscuta si sub denumirea de porc negru spaniol. Spania creste anual in jur de trei milioane de porci ibérico, ceea ce o face cel mai mare crescator de aceste animale din lume.
Porcii iberici spanioli sunt crescuti in libertate pe pajisti intinse. Carnea Iberico de calitate bellota provine de la animale care isi petrec intregul an in asa-numitele dehesas: Corcodus si stejar. Acolo, animalele se hranesc ghinde. Acest lucru confera carnii un gust de nuca. Numai carnea provenita de la animale care au obtinut aproximativ 40 % din greutatea lor vie din ghinde si ierburi gasite pe pajisti primeste denumirea “Bellota”. In cazul in care se administreaza numai ghinde, eticheta Bellota nu poate fi utilizata.
Dar nu doar hrana face ca aceasta delicatesa sa fie atat de speciala! Pentru ca animalele se pot misca liber, ele dezvolta muschi puternici si o carne slaba, fin maturata.
Despre producator
Carnicas Cinco Villas, S.A.U. este situat in Spania si face parte din industria de productie a carnii de porc. La Carnicas Cinco Villas, S.A.U., sacrificarea, dezosarea, taierea, prelucrarea si exportul raman activitatile de baza, producand o gama larga de produse de calitate pentru clientii din intreaga lume. Fabrica este situata in Pilar – Buenos Aires si este una dintre cele mai moderne unitati de sacrificare a animalelor din Europa.
Compania a devenit lider al industriei de prelucrare a carnii din regiune intr-un sens mai restrans si ai Spaniei intr-un sens mai larg.
Conditii de depozitare
A se depozita la -18°C.
A nu se recongela dupa decongelare.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 505 kJ/120 kCal |
Grăsimi | 5.1 g |
inclusiv acizi grași saturați | 2.12 g |
Glucide | g |
din care zaharuri | g |
Proteine | 19 g |
Sare | 0.14 g |
Fibre | g |