

Carmangeria Ozana
Carmangeria Ozana Cotlet de porc fara os, feliat
cca 370 gMEDIA DE 3 ZILE DE PROSPEȚIME
cca
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Cotletul de porc este o bucata de carne populara si apreciata in multe bucatarii din intreaga lume. Aceasta bucata este situata in partea superioara a porcului si se compune dintr-un amestec de carne si grasime, care ii confera o textura moale si un gust delicios.
Cotletul de porc poate fi gatit in multe feluri diferite, inclusiv la gratar, la cuptor, prajit sau fiert. Fiecare metoda de gatire ii poate conferi cotletului de porc un gust unic si o textura specifica.
Atunci cand este preparat la gratar, cotletul de porc se rumeneste frumos pe exterior, iar interiorul ramane suculent si moale. Prajit, cotletul de porc devine crocant la exterior, dar pastreaza o textura moale si suculenta in interior. Cand este fiert, cotletul de porc devine foarte fraged si se desprinde usor de os.
Cotletul de porc poate fi servit ca fel principal sau poate fi folosit in prepararea diferitelor feluri de mancare, cum ar fi tocanițe, fripturi sau sandwich-uri. De asemenea, este o alegere populara pentru gratar si este adesea servit in special la evenimente sociale sau la picnic-uri.
Conditii de pastrare
A se pastra intre 0 si 4 grade.
De stiut
Pentru ca ținem foarte mult la standardele de calitate si igiena, dar si la siguranta consumatorilor nostri, in fiecare luni efectuam sterilizarea unitații de transare si procesare. Drept pentru care, toata activitatea noastra este oprita, inclusiv livrarile catre Sezamo. Îti promitem ca ne vei gasi cu aceleasi produse sigure si de calitate, incepand de marti.
Despre producator
Infiintata in anul 1993, Carmangeria Ozana si-a propus inca de la inceput atragerea clientilor prin calitatea produselor. Procesam carne din ferma proprie sau de la alti parteneri de prim rang din industria romaneasca, totul la cea mai buna calitate.
Prin conceptul Top Chef MACELAR se doreste crearea unui mediu in care macelarii romani sa incerce sa depaseasca practica actuala a industriei in diferitele ei etape de productie: prepararea generala, transarea carnii, expunerea si utilizarea creativa a produselor din carne de vita, porc, oaie si pasare. In cele doua zile de eveniment, pe 5 si 6 mai, competitia s-a bucurat de cea mai buna audienta. Au fost sase echipe care au concurat cu curaj si determinare pentru marele trofeu Top Chef MACELAR.
Pe durata a trei ore si un sfert, fiecare echipa concurenta a avut la dispozitie o jumatate de carcasa de vita, o jumatate de carcasa de porc, un miel iitreg si cinci carcase de pui, pe care le-au transformat in produse cu valoare adaugata. Echipele participante si-au putut asigura propriile condimente, marinade si garnituri pentru a finisa produsele concepute sa inspire si sa depaseasca limitele. Juriul, format din arbitri independenti, selectati de catre organizatori dintre cei mai importanti specialisti din industria de specialitate, a punctat fiecare echipa in functie de tehnica si abilitati, manopera, inovatie de produs, finisaj general si prezentare.
In acest domeniu, inovatia este foarte importanta, trebuie dezvoltata categoria de semipreparate, ready-to-cook, ready-to-eat, dar si stilurile de taieturi ale carnii pe diferite categorii, precum carne de porc, pui, vita sau oaie. La fel de importanta este pozitionarea si prezentarea acestor produse. Romnilor le plac produsele deja consacrate (mici, carnati, burgeri), dar este nevoie de cercetare si de oameni bine pregatiti pentru a crea produse noi, aliniate la tendintele de gust populare la nivel global.