Carmangeria Ozana
Carmangeria Ozana Piept de manzat cu os
cca 0,58 kgcca
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Carmangeria Ozana Piept de manzat.
Pieptul de manzat este o bucata de carne suculenta si delicata, provenita de obicei de la animalele tinere si hranite cu lapte matern. Carnea are o culoare roz deschis sau roz pal si este foarte frageda si aromata.
Pieptul de manzat este o alegere populara in bucataria gourmet, fiind considerat o delicatesa. Se poate gati in multe moduri diferite, inclusiv prajit, copt sau gatit la gratar. Datorita texturii sale delicate, este important sa fie gatit la foc mediu sau mediu-rare pentru a se pastra suculența si gustul.
Este o sursa bogata de proteine si nutrienți, cum ar fi fier si vitamina B12. Se poate servi alaturi de garnituri precum legumele la gratar, piure de cartofi sau risotto. O combinație populara este si cu sosuri din ierburi aromatice sau cu sosuri de vin rosu.
In general, pieptul de manzat este o alegere excelenta pentru cei care cauta o carne suculenta, delicata si sanatoasa, potrivita pentru o masa speciala sau o ocazie festiva.
Conditii de pastrare
A se pastra intre 0 si 4 grade.
De stiut
Pentru ca ținem foarte mult la standardele de calitate si igiena, dar si la siguranta consumatorilor nostri, in fiecare luni efectuam sterilizarea unitații de transare si procesare. Drept pentru care, toata activitatea noastra este oprita, inclusiv livrarile catre Sezamo. Îti promitem ca ne vei gasi cu aceleasi produse sigure si de calitate, incepand de marti.
Despre producator
Infiintata in anul 1993, Carmangeria Ozana si-a propus inca de la inceput atragerea clientilor prin calitatea produselor. Procesam carne din ferma proprie sau de la alti parteneri de prim rang din industria romaneasca, totul la cea mai buna calitate.
Prin conceptul Top Chef MACELAR se doreste crearea unui mediu in care macelarii romani sa incerce sa depaseasca practica actuala a industriei in diferitele ei etape de productie: prepararea generala, transarea carnii, expunerea si utilizarea creativa a produselor din carne de vita, porc, oaie si pasare. In cele doua zile de eveniment, pe 5 si 6 mai, competitia s-a bucurat de cea mai buna audienta. Au fost sase echipe care au concurat cu curaj si determinare pentru marele trofeu Top Chef MACELAR.
Pe durata a trei ore si un sfert, fiecare echipa concurenta a avut la dispozitie o jumatate de carcasa de vita, o jumatate de carcasa de porc, un miel iitreg si cinci carcase de pui, pe care le-au transformat in produse cu valoare adaugata. Echipele participante si-au putut asigura propriile condimente, marinade si garnituri pentru a finisa produsele concepute sa inspire si sa depaseasca limitele. Juriul, format din arbitri independenti, selectati de catre organizatori dintre cei mai importanti specialisti din industria de specialitate, a punctat fiecare echipa in functie de tehnica si abilitati, manopera, inovatie de produs, finisaj general si prezentare.
In acest domeniu, inovatia este foarte importanta, trebuie dezvoltata categoria de semipreparate, ready-to-cook, ready-to-eat, dar si stilurile de taieturi ale carnii pe diferite categorii, precum carne de porc, pui, vita sau oaie. La fel de importanta este pozitionarea si prezentarea acestor produse. Romnilor le plac produsele deja consacrate (mici, carnati, burgeri), dar este nevoie de cercetare si de oameni bine pregatiti pentru a crea produse noi, aliniate la tendintele de gust populare la nivel global.
Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 1 zi.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”Piept de manzat.