Golfera
Golfera ECO prosciutto cotto
80 gMEDIA DE 13 ZILE DE PROSPEȚIME
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Prosciutto cotto este una dintre cele mai cunoscute si apreciate specialitati traditionale. Este preparata din carne de porc atent selectionata, de cea mai buna calitate. Golfera este situata in Lavezzola, un oras vechi din Romagna inferioara, in mediul rural, langa Bologna, Ferrara si Ravenna, unde produc de peste 50 de ani carne de calitate premium, preparate si gatite, dupa retete traditionale.
Despre producator:
Golfera a fost fondata la inceputul anilor 1960 in micul si vechiul sat Lavezzola din regiunea Emilia-Romagna din Italia (langa Bologna). Lavezzola a intruchipat intotdeauna o legatura de lunga durata intre mancare si peisaj si este renumit pentru mezelurile traditionale italiene. Golfera mentine controlul complet asupra lantului lor de productie. Aceasta incepe cu bunastarea animalelor, hranirea si cresterea umana si fara utilizarea antibioticelor dupa a treia luna de viata a unui animal.
Conditii de depozitare
A se pastra la temperatura de 2-8 grade.
Adresa producatorului
Via dell'Industria, 6/8, 48017 Lavezzola RA, Italy
Valabilitate
Carne de porc, sare de mare, arome naturale, antioxidant: acid ascorbic.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 636 kJ/152 kCal |
Grăsimi | 7.1 g |
inclusiv acizi grași saturați | 1.9 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 21 g |
Sare | 1.4 g |
Fibre | g |