La Rosa dei Gusti

La Rosa dei Gusti Carpaccio de ciuperci de padure in ulei de masline

190 g
71,99 lei 378,89 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru acest produs excelent se acorda cea mai mare atentie fiecarei faze de productie, de la recoltare pana la tehnici simple, naturale de prelucrare si conservare.

Natura ne ofera produse pretioase; este sarcina noastra sa le transformam, pastrandu-le in acelasi timp toata aroma.In acest scop, selecteaza si controleaza cu atentie ciupercile de padure pe care le folosite, inabusite pentru a le pastra aroma si proprietatile organoleptice.

Ciupercile Porcini (de padure) sunt prelucrate manual si acidifiate fara utilizarea otetului, inainte de a fi asezate una cate una in borcane. O adevarata specialitate care pastreaza toata aroma pretioasa a ingredientului brut

Pentru acest produs sublim, La Rosa dei Gusti a ales un producator artizanal angajat sa selecteze cel mai bun ingredient brut - cu cea mai mare grija si respect - pe care il ofera pamantul abundent al Piemontului.

Mod de utilizare

Pe langa faptul ca este delicios, ciupercile Porcini sunt sarace in calorii si bogate in minerale care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Foarte versatile in bucatarie, in bucataria vegana sunt un ingredient excelent pentru felul principal.

Producator

La Rosa dei Gusti inventeaza si descopera diferite arome in fiecare zi, astfel incat sa poata face orele de masa placute si fericite. De aceea, La Rosa dei Gusti este un brand care a fost creat pentru a oferi consumatorilor experiente distincte, unice, datorita atentiei acordate produselor lor.

Valorile La Rosa dei Gusti graviteaza in jurul a 7 virtuti, conform carora fiecare produs trebuie sa fie:

1. Planificat: ingredientele, retetele, asocierile si optiunile de productie sunt toate menite sa creeze alimente excelente si, mai ales, distinctive;
2. Autentic: produsele marturisesc autenticitatea deplina a aromelor atent alese;
3. Delicios: transformarea alimentelor dintr-o simpla cerinta intr-o alegere informata prin realizarea de produse care, in primul rand, sunt delicioase si aduc bucurie;
4. Accesibil: demonstreaza faptul ca, calitatea poate fi la indemana tuturor;
5. Natural: incearca sa scoata in evidenta tot ce este mai bun din toate recompensele naturii si sa o respecte cate de mult se poate, cautand simplitatea, care este fundamentala pentru atractivitatea aromelor;
6. Durabil: toate realizarile devin mai durabile in fiecare zi;
7. Distinctiv: produsele trebuie sa aiba intotdeauna ceea ce este necesar pentru a fi distinctiv pozitiv.

Conditii de depozitare

A se depozita intr-un loc racoros.

Ciuperci porcini (Boletus edulis si rel. grup) 70%, ulei de masline 29%, sare, zahar, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid ascorbic.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică920 kJ/220 kCal
Grăsimi16.3 g
inclusiv acizi grași saturați1.7 g
Glucide18.4 g
din care zaharuri17 g
Proteine3.2 g
Sare1.2 g
Fibre3 g