SilvaniaBio

SilvaniaBio ECO Carne de vita tocata 20% grasime

cca 480 g

MEDIA DE 10 ZILE DE PROSPEȚIME

ECO

cca

 32,42 lei 67,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Carnea tocată de vită Bio poate fi gătită în diverse moduri delicioase.

Iată câteva modalități comune de preparare:
Chiftele: Amestecă carnea tocată de vită cu ou, pesmet, ceapă tocată fin, condimente (sare, piper, usturoi pudră, cimbru sau pătrunjel). Formează biluțe și prăjește-le în ulei până devin aurii.
Sarmale: Folosește carnea tocată pentru umplerea frunzelor de varză sau a frunzelor de viță de vie. Adaugă orez, ceapă, condimente și fierbe-le într-un sos de roșii.
Tocăniță: Călește ceapă și usturoi, adaugă carnea tocată și condimentele preferate. Poți să adaugi roșii, ardei, cartofi și să gătești totul împreună până se îngroașă sosul.
Lasagna sau paste bolognese: Folosește carnea tocată în sosul pentru lasagna sau în sosul bolognese pentru paste. Adaugă roșii, condimente, ceapă și usturoi pentru un gust bogat.
Burgeri: Modelează carnea tocată în formă de burgeri, condimentează-i după preferințe și prăjește-i sau grătar-i. Poți adăuga diverse topping-uri și sosuri pentru a-i îmbunătăți gustul.

Indiferent de rețetă, asigură-te că gătești carnea tocată complet pentru a preveni orice problemă legată de siguranța alimentară.

Despre producator

Fermele Ecologice Silvania Cooperativă Agricolă sau pe scurt Silvania.Bio este o cooperativă românească, care a dezvoltat un lanţ agroalimentar integrat exclusiv ECOLOGIC, cu păşuni şi câmpuri vegetale cultivate, ferme zootehnice cu animale bine ingrijite şi linii de procesare simplă, prin care producem exclusiv alimente naturale,  carne, lactate şi ulei, toate BIO, cu trasabilitate de la sămânţa din brazdă la produsul de pe raft unde Sezamo completează în mod fericit acest lanţ agroalimentar până la clientul final. Silvania.Bio este pasionată de ecologie şi doreşte să fie un etalon românesc pentru alimentele sănătoase făcute fără compromisuri, cu mult respect faţă de om şi natură.

Conditii de pastrare

Produs refrigerat Clasa A.Temperatura de păstrare: între 0°C  și 4°C. A se prepara termic înainte de consum. Ambalat în vacuum. Culoarea şi mirosul pot fi influenţate de ambalarea în vaccum. Produsul işi va recăpăta culoarea şi mirosul natural în 15 minute de la deschidere.   A se consuma  în  maxim  24 de ore de la deschiderea ambalajului. 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 10 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

carne tocata din carne de vita ecologica

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică928 kJ/223 kCal
Grăsimi15 g
inclusiv acizi grași saturați7.1 g
Glucide1 g
din care zaharuri1 g
Proteine20 g
Sare1.2 g
Fibre g