Edenia
Edenia Piure de morcovi
400 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Morcovi fierti, pasati si congelati in forma de peleti, usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute, pe foc sau la microunde.
Sugestie preparare
Piure:
Oala: puneti peletii de morcovi intr-o oala potrivita, la foc mediu si amestecati continuu pana la omogenizare.
Asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline.
Timp de preparare: pentru 200 g (1 portie) – 4 minute / pentru 400 g (2 portii) – 9 minute.
Cuptor cu microunde: puneti peletii de morcovi intr-un vas termorezistent cu capac si introduceti in cuptorul cu microunde la 900 W. La final amestecati si asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline.
Timp de preparare: pentru 200 g (1 portie) – 4 minute / pentru 400 g (2 portii) – 7 minute.
Supa crema:
Oala: puneti peletii de morcovi intr-o oala potrivita si adaugati cate 50 ml apa pentru fiecare 100 g peleti de telina . Incalziti la foc mediu si amestecati continuu pana la omogenizare. Asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline.
Timp de preparare: pentru 200 g (1 portie) – 4 minute / pentru 400 g (2 portii) – 9 minute.
Cuptor cu microunde: puneti peletii de morcovi intr-un vas termorezistent cu capac si adaugati cate 50 ml apa pentru fiecare 100 g peleti de morcovi. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde, la 900 W timp de 3 minute, apoi amestecati si incalziti inca 2 minute. La final amestecati si asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline.
A nu se recongela dupa decongelare!
Produsul nu se decongeleaza inainte de preparare!
Conditii de depozitare
5-7⁰C maximum 24 de ore; -18⁰C pana la data inscrisa pe ambalaj.
Morcovi 100%
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 128 kJ/31 kCal |
Grăsimi | 0.4 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.1 g |
Glucide | 4.9 g |
din care zaharuri | 4.6 g |
Proteine | 0.6 g |
Sare | 0.13 g |
Fibre | 2.5 g |