Muller
Muller Vegan Mousse ciocolata (2X70G)
140 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Desert de spuma de ciocolata pe baza de crema din nuci de cocos 140 g e (2 x 70 g )
Se consuma ca atare.
Despre producator
Istoria Müller are ingredientele naturale ale succesului: un procent bine definit de ambitie, un raport echilibrat de pricepere si de traditie germane si inovatie pe masura.
De mai bine de 100 de ani Müller este recunoscut pentru grija fata de gust si pentru calitatea exceptionala. Müller este in prezent un important producator european de lactate, fiind indragit si unanim recunoscut in Europa, cu 11 fabrici si peste 9000 de angajati.
Povestea iaurturilor Müller a ajuns si in Romania in 2008. A fost odata ca niciodata, ca daca nu ar fi, nu s-ar degusta.
Produsele din povestea Müller te imbie la desfatare si rasfat; fie ca alegi produsele albe: Iaurtul sau Smantana Müller, Lapte din Alpi, Bianco sau Kefir, fie ca esti un pofticios inrait si preferi iaurturile cu fructe sau delicioasele deserturi Pudding, Müllermilk si Reis, gustul Müller te aventureaza intr-o experienta inedita.
Conditii de depozitare
A se pastra in frigider la 4-8 grade Celsius.
apa, 30 % crema din nuci de cocos, ciocolata* (masa de cacao, zahar, emulsifiant lecitine (contine soia), aroma naturala), zahar, cacao* cu continut redus de grasime, inulina, emulsifianti: mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri lactici ai mono si digliceridelor cu acizi grasi; amidon, stabilizator caragenan, agent de îngrosare agar-agar, corector de aciditate lactat de calciu, agent de spumare azot. * cacao si produse de ciocolata în produsul finit: 15 %. Poate contine urme de lapte.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | kJ/200 kCal |
Grăsimi | 12 g |
inclusiv acizi grași saturați | 10.1 g |
Glucide | 19.1 g |
din care zaharuri | 17.4 g |
Proteine | 1.9 g |
Sare | 0.03 g |
Fibre | g |