Konservaria
Konservaria Bogracs - ceaun transilvanean
350 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Bogracsul e o reteta ungureasca de ceaun, adoptata si in Ardeal. O alta mancare cu traditie de mii de ani si mai multe feluri de preparare. Noi il facem cu pulpa de porc, piept de pui, cartofi, si un sos de vis aromat de legume si pasta de tomate. Putem spune sincer ca pentru cei care au avut placerea sa deguste, bogracsul a fost vedeta printre preparatele traditionale. O reteta curata de bogracs gatita ca acasa, in bucatarie, nu intr-o fabrica. Un produs konservaria.
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si inghet. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in decurs de 24 de ore.
Microunde: se agita recipientul, se indeparteaza capacul si se incalzeste 3-4 minute; Aragaz: se adauga continutul intr-un vas adecvat si se incalzeste la foc mediu 4-5 minute sau pana este gata de servire
20% pulpa de porc, 13% piept de pui, 20% cartofi, legume in proportii variabile (ardei rosu, ceapa, morcovi, telina, usturoi), pasta de tomate (61% pasta de tomate, apa, sare), vin, slanina, sare, ulei, condimente. Poate contine urme de oua, mustar, lactoza, arahide. Contine sulfiti care apar in mod natural in vin.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 356 kJ/85 kCal |
Grăsimi | 3.15 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.87 g |
Glucide | 6.56 g |
din care zaharuri | 1.94 g |
Proteine | 7.79 g |
Sare | 0.26 g |
Fibre | 1.7 g |
Alergeni
Telina |
Dioxid de sulf si sulfiti |
Poate conține urme de: |
Oua |
Arahide |
Lapte |
Mustar |