Konservaria

Konservaria Sos ragu

350 g
28,99 lei 82,83 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sosul Ragù pe care il iubim –  pasta fina de rosii, carne tocata, legumele potrivite, ierburi aromatice, si vin pentru a scoate in evidenta gusturile. Ragù alla Bolognese – ca sa fim corecti – are o istorie veche si o evolutie de cateva sute de ani. Sosul are stramosi in Franta medievala, venind dintr-o tehnica de gatit de prin secolul 13. A fost apoi adoptat de Italia la sfarsitul anilor 1700, devenind foarte popular in intreaga tara. Insa reteta moderna de sos Ragù, cea cu sos de rosii, a aparut oficial la sfarsitul secolului 19. Atunci a aparut pentru prima data termenul ‘alla Bolognese’ intr-una din cele mai populare carti culinare din bucataria moderna – “La Scienza in Cucina e L’arte di Mangier Bene” a lui Pellegrino Artusi, caruia ii suntem recunoscatori. Pentru la dolce vita iti recomandam sa il servesti presarat cu parmezan proaspat ras, si un pahar de vin care sa complimenteze aromele. Perfetto. Reteta curata de sos ragu, preparata ca acasa in bucatarie, nu intr-o fabrica. Un produs konservaria.
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si inghet. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in decurs de 24 de ore. Se serveste cald, alaturi de paste fainoase

apa, pasta de rosii (61% rosii, apa, sare), carne tocata de vita, legume in proportii variabile (morcovi, ceapa, telina), vin, zahar, condimente. Poate contine urme de oua, mustar, lactoza, arahide. Contine sulfiti prezenti in mod natural in vin.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică657 kJ/157 kCal
Grăsimi9 g
inclusiv acizi grași saturați2 g
Glucide9.8 g
din care zaharuri6.8 g
Proteine9.4 g
Sare0.23 g
Fibre1.7 g

Alergeni

Telina
Dioxid de sulf si sulfiti
Poate conține urme de:
Oua
Arahide
Lapte
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.